Moda

Svi ih priželjkuju: Top 5 modela cipela za ovu jesen

Nova sezona, novo godišnje doba, hladnije vrijeme, kiša, snijeg… Sve su to razlozi koji od nas zahtijevaju da se ponovno posvetimo našoj garderobi i prilagodimo je novim uvjetima. Kako osvježiti jesensku garderobu?  Vrlo jednostavno – dovoljan će biti već i novi trendi par obuće! 

Ovo je mali trik velikih majstora koji znaju zanimljive i trendi modne kombinacije. Svjesni su da svaka sezona sa sobom nosi svoje modne zakone  zbog čega nije potrebno trošiti cijelo bogatstvo. Zato je novi par čizama, gležnjača ili tenisica uvijek izvrstan izbor kada svoju jesensku garderobu želite osvježiti na jednostavan način. 

To jako dobro znaju na mass-shoes.com pa smo sigurni da će vas ove jeseni impresionirati  nova kolekcija obuće koja je prije svega  udobna, topla  i nadasve vrlo trendi. S jednobojnim gležnjačama,  chelsea gležnjačama s debelim potplatom ili mokasinama, koje se i ove godine vraćaju s naglašenim potplatom, izvrsno ćete slijediti ovogodišnje glavne trendove.

Osvježen je gotovo svaki model popularne jesenske obuće te smo s oduševljenjem pregledali najnoviju kolekciju popularnih marki. Odabrali smo pet "must have" modela cipela za hladnije dane u kojima ćete izgledati chic, a u kojima će vam korak biti udoban. 

Mokasine s naglašenim potplatom 

Vječni klasik koji je ove godine doživio vrlo modernu transformaciju. Ove jeseni vašu će modnu kombinaciju lijepo upotpuniti mokasine s naglašenim potplatom, a ljubiteljice elegantnije obuće zadivit će se još jedan detalj  koji ćete pronaći kod mnogih modela, a riječ je o remenčiću. Creator crne lakirane  mokasine prikladne su i za večernje stylinge.

 | Autor: Mass Mass

Gumene čizme

Čizme su jedna od najpopularnijih cipela za hladnije jesenske dane, nikada  ne izlaze iz mode, samo nas svake godine oduševe osvježenim modelima. Ove godine radi se gumenim čizmama koje su mekane, udobne i mogu se kombinirati i uz hlače  i sa suknjom. 

 | Autor: Mass Mass

Gležnjače s robusnim potplatom 

Trend naglašenih potplata nastavlja se i ove jeseni kod gležnjača.  Svi znamo da je riječ o jednom od najhvaljenijih modela  cipela. Budući da ih možete kombinirati s gotovo svim stilovima, u njima možete uvijek izgledati odjeveni kao  po posljednjoj modi, a u njima će vam biti ugodno i toplo tijekom hladnih jesenskih dana. Crne gležnjače Liu Jo s robusnim potplatom, pomalo podsjećaju na motorističke čizme,  ali u elegantnijem dizajnu,  zasigurno će vas impresionirati. 

 | Autor: Mass Mass

Obuća u bež nijansama 

Ove godine monokromatsku obuću lako je ne propustiti, moglo bi se reći da je hit ove jeseni. Izađite iz okvira i zamislite bež Sherlock Soon čizme s vezicama. Izuzetno su udobne i dat će dašak svježine i odvažnosti vašem izgledu. 

 | Autor: Mass Mass

Tenisice s naglašenim potplatom 

Obuća koju nosimo tijekom cijele godine i neizostavan je modni komad čak i u jesen. Među pet najboljih trendova ove sezone definitivno se ubrajaju  jednobojne tenisice, poput modnih tenisica Steve Madden s prozirnim potplatom i tenisica s naglašenim potplatom. Replay tenisice u zlatno crnoj kombinaciji boja doista su chic i zadivit će sve ljubitelje sportske elegancije. 

 | Autor: Mass Mass  | Autor: Mass Mass

I na kraju jedno iznenađenje... 

Ljubitelje udobnosti zasigurno će razveseliti vijest da je većina modnih marki u svoje kolekcije uvrstila papuče u kojima ćete se razmaziti kod kuće. Zaljubit ćete se u ugodne i tople Tommy Hilfiger papuče od umjetnog krzna, a one odvažnije zasigurno će zadiviti prizor crnih ili srebrnih Calvin Klein papuča

 | Autor: Mass Mass  | Autor: Mass Mass

Photo: Mass