Moda

Svi ih nose: Baršunasta pidžama-odijela vladaju svijetom!

Neobičan modni komad nose strane, ali i domaće poznate dame, a čini se da ćemo ga uskoro sve češće gledati i na crvenom tepihu

Znate li tko je najzgodnija žena 2016. godine? Naime, donedavno gotovo nepoznato ime, Teyana Taylor, besramno je zasjela na tron ljepote i mnogim slavnim damama ispred nosa "otela" tu titulu.

Ako još uvijek niste sigurni o kome je riječ (ili ako ste posljednjih mjeseci pod svaki cijenu izbjegavali sva događanja u svijetu slavnih), podsjetit ćemo vas na spot Kanyea Westa za pjesmu "Fade". Nakon što ga je predstavio svi su pričali samo o djevojci koja se pojavljuje o njemu. Sad već pogađate, riječ je o Teyani koja od tad nezaustavljivo juri prema statusu prave modne ikone.

Zato nitko nije bio iznenađen kada su na sinoćnjoj dodjeli nagrada "WEEN" u New Yorku svi pogledi bili usmjereni samo prema njoj. Na crvenom tepihu pojavila se ni više ni manje nego u baršunastoj pidžami odijelu s potpisom Zare i tako pogazila sva nepisana modna pravila ovakvih događaja.

 

Perfect Glam!!! #TeyanaTaylor attends the 6th Annual #WEEN Awards on Wednesday in NY!!!

Fotografiju objavljuje Amanda_djo (@fashion___p)

Boja senfa u kombinaciji s njezinom tamnoputom kožom bila je pun pogodak, a hrabri dekolte ukrasila je isključivo decentnom ogrlicom. 

Ako poželite u svoj ormar spremiti upravo ova dva veličanstvena modna komada, za hlače ćete izdvojiti 399,90 kn, a za sako s pojasom 599,90 kn.

Kada su domaće poznate dame u pitanju, Anamarija Asanović je uvjerljiva predvodnica ovog trenda.

Na svom Instagramu već se pohvalila kako "ne izlazi" iz baršunastog odijela s vlastitim potpisom:

 

🍰🎂🍰 Sretan Rođendan Douglas 🍰🎂🍰 #douglas @horvat_cagalj #velvetpidjama #new #A_Adesign

Fotografiju objavljuje Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

Potencijal baršunastih odijela prepoznali su brojni svjetski dizajneri, a za njima ne zaostaju ni oni domaći. Tako je dizajnerica Kristina Burja, koja se "skriva" iza brenda "Krie design", u svoju novu kolekciju uvrstila i model u očaravajućoj boji:

 

#velvet #velvetsuit #lovefashion #mykrie

Fotografiju objavljuje fb KRIE (@kriedesign)

Photo: Zara

Komentari 0