Moda

Sve poznate cure nose lateks - a sada možeš i ti!

Nemoj da te preplaši na prvu - lateks možeš isfurati na sto načina, a sada kakav dobar komad možeš nabaviti i za puno manje novaca

Na Kim smo ga već navikli vidjeti, Kylie to nosi za po doma, ali kad smo vidjeli Chiaru u limeta zelenom minjaku naprosto nas je oborila s nogu! Lateks odjeća bila je rezervirana samo za sadomazohističke partyje i spavaću sobu, no danas je lateks postao fantastičan odabir za večernje izlaske i društvena događanja. Teško je zamisliti da se može nositi, a da izgleda profinjeno (iako je moguće!), no jedno je sigurno - ako nisi baš na "ti" s vlastitim seksepilom, možda je bolje da lateks zaobiđeš u širokom luku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by atsukokudolatex (@atsukokudolatex) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by atsukokudolatex (@atsukokudolatex) on

Riskantni lateks modeli nosili su se u 90-ima za vrijeme tzv. MTV ere, a najčešće smo ga viđali na supermodelima. Lateks je svojevrsno postao komercijalan 2017. kada su ga modno osviještene celebsice odjenule barem za jedan event, ponovno se vratio u centar pozornosti ovo ljeto, a izgleda da se seli i na jesen. Britanska dizajnerica Atsuko Kudo najpoznatija je dizajnerica lateks komada odjeće, a možemo reći i da se lateks proslavio upravo zbog njenih haljina koje su nosile Kardashianke, a zatim i ostatak Hollywooda. Kada su ga izabrali Gucci, ACNE i Vetements, bilo je jasno da ovaj sjajni i provokativni materijal više ne spada u nešto "rubno". S druge strane, ako misliš da je lateks jedan korak predaleko, usudi se isprobati lakiranu kožu. Ovi komadi su deblji, imaju više strukture i zahvalniji su za nošenje jer dobro skrivaju mane. I tzv. vinil trend je općeprihvaćen od strane celebrityja, a dobro će izgledati i u odvažnim dnevnim kombinacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by atsukokudolatex (@atsukokudolatex) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by atsukokudolatex (@atsukokudolatex) on

Lateks haljinu ili kombinezon najčešće biraju Instagram trendseterice i poznate dame i neupitno, najteže ih je nositi. Lateks ili vinil suknjica može se kombinirati u dnevnim i večernjim varijantama, dok su dobar par hlača te baloner ili jakna fantastičan izbor skoro za svakodnevno stiliziranje. Ovakve komade za dnevnu je varijantu odlično nositi uz sasvim oprečne tkanine jer tada sasvim može promijeniti svoje lice - biti poslovno chic, kulerski, ležerno... Odlično se nosi uz debelu pleteninu, košulje, dolčevite, "sportsku" odjeću, umjetno krzno, pa čak i tvid.   | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp 1. Fashionnova haljina 215 kn (fashionnova.com); 2. Missguided hlače 210 kn (missguided.co.uk); 3. Pretty Little Thing suknja 85 kn (prettylittlething.com); 4. Pretty Little Thing Crop Top 126 kn (prettylittlething.com)

Ne vjeruješ? Pogledaj kako to nose ove zgodne dame i potraži slične komade u high street ponudi.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp 1. Miss Selfridge suknja 195 kn (ASOS.com); 2. Na-kd košulja 382 kn (ASOS.com); 3. Bershka haljina 299,90 kn (Bershka)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp 1. Zara hlače 399, 90 kn (Zara); 2. H&M kaput 2595 kn (H&M)

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0