Moda

Sve najljepše tenisice koje smo pronašli na sniženjima

Nije važno obožavaš li tenisice ili ne, ovim savršenim modelima vrlo je teško odoljeti, A još su i na sniženju! Što se čeka?

U modnim krugovima vlada pravilo kako su tenisice jednako vrijedan, čak i esencijalan dio naše garderobe kao što je to primjerice kožna jakna ili klasičan par plavih traperica. Iako su nam dizajneri tek nedavno potvrdili kako je atletski trend postao  jako važan dio modne industrije, sa svih smo strana okružene cool tenisicama koje "moramo, želimo, trebamo" imati. Kako još uvijek traje sezona sniženja, odlučile smo se baciti u potragu za svim sniženim komadima koji su vrijedni tvoje pažnje i novaca...

U sniženom dijelu high-street trgovina pronašli smo najveći broj super slatkih modela tenisica koje ćeš nositi kroz cijelu ljetnu sezonu, ali dobro će ti doći i u prijelaznim jesenskim danima. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M bijele (25 eura), Mango sive (130 kuna), Bershka bijele (180 kuna), H&M roze (25 eura), Mango roze (170 kuna)

Također, ako si u potrazi za dobrim sportskim tenisicama koje možeš nositi i na trening (ali i nakon njega) sportski brendovi trenutno u svojoj sniženoj ponudi imaju odlične kvalitetne modele koje ćeš još dugo nositi i voljeti. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Adidas (300 kuna), Nike Air Max (620 kuna), Nike visoke bijele (280 kuna), Reebok crne (320 kuna), Nike Rosche (370 kuna)

Na luksuznoj online shopping stranici Net-a-Porter pronašli smo nekoliko dizajnerskih tenisica o kojima sanjamo cijelu godinu, a sada su pristupačnije nego ikad. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Sam Edelman (81 euro), Sophia Webster bijele (168 eura), roze Common Projects (216 eura), Giuseppe Zanotti (216 eura), Saint Laurent sa zvjezdicama (285 eura)

U svakom slučaju, imaš savršenu priliku odabrati model, boju, materijal ili print koji ti se najviše sviđa i koji će se najbolje uklopiti u tvoj osobni stil, a možda te i neki od naših favorita inspirira za sljedeću kupnju...

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M roze (25 eura), Zara (130 kuna), H&M (30 eura), Stradivarius gingham (100 kuna), Stradivarius roze (100 kuna)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

Photo: Promo

Komentari 0