Moda

Sve Insta curke poludjele su za ovim H&M-ovim odijelom

H&M-ovo odijelo od samta oduševilo je brojne modne blogerice i Influencerice Instagrama, a još je i na sniženju!

Jesi već primijetila ovo plavo odijelo od samta na svojem Instagram feedu? Mi da i jako nam se sviđa! Odijela su već neko vrijeme hit koji ne možemo prestati gledati, nositi i obožavati, a sve cure koje nisu fanovi hlača razveselit će ova kombinacija sa mini suknjom. Možda nam je super zbog divne plave boje, možda zbog samta koji je već najavljen kao IT materijal za jesen, a možda jednostavno zato što ova kombinacija izgleda totalno Cher Wolowitz (digni ruku ako kužiš referencu na Clueless!). U svakom slučaju ova kombinacija izgleda puno skuplje nego što jest i jako nam je fora!

Kombinacija koja vlada Instagramom savršena je za prijelazno razdoblje u kojem se još uvijek možemo izvući golih nogu, ali totalno se možemo zamisliti u ovim komadima i kad padnu temperature. U kombinaciji s klasičnom bijelom majicom izgleda dovoljno casual za dnevni look, ali ako odabereš par fora gležnjača ili čizmica na petu savršeno će ti doći kao outfit za ludu večer s prijateljicama. 

Možda vas zanima Ella Dvornik nosi savršeno jesensko H&M odijelo Rubrika Moda Moda
 

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Ovo H&M-ovo odijelo košta 660 kuna, od toga je cijena blejzera 495 kuna, a mini suknja je trenutno na rasprodaji i košta samo 195 kuna! Sigurne smo kako ovi komadi neće još dugo stajati na policama H&M-ovih trgovina prema tome važno je reagirati na vrijeme i ugrabiti ih dok stigneš. 

 | Autor: H&M H&M Blejzer (495 kuna) i mini suknja (165 kuna)

Osim H&M-ovih primjeraka, pronašli smo i nekoliko odijela od samta iz Zare koja bi ti se mogla svidjeti. 

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: sivo-plavo odijelo (799 kuna), tamnonarančasto odijelo (849 kuna) i tamnozeleno odijelo (379 kuna)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0