Moda
1/11

Sve boje Oscara: 2015. bila je u znaku ružičaste, a druge godine...

Na dodjeli Oscara svake godine dominira jedna boja haljina, baš kao da se zvijezde međusobno dogovaraju...

Baš poput neke modne čarolije, svake godine na dodjeli Oscara jedna boja bude apsolutno dominantna nad svima drugima. Netko bi pomislio da se zvijezde međusobno dogovaraju, no to sigurno nije istina, jer svaka želi zabljesnuti u svojoj haljini. I dok s nestrpljenjem iščekujemo koja će boja zavladati crvenim tepihom na ovogodišnjoj dodjeli, pogledajte koje su dominirale u posljednjih pet godina...

2015. Boja breksve

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images
Na prošlo godišnjoj dodjeli Oscara, crvenim tepihom dominirale su blijedo ružičaste i narančaste nijanse, a Jennifer Aniston zablistala je u Versace haljini boje breskve.

2014: Crna elegancija

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Elegantna crna boja uvijek je odličan izbor za gala događaje, a na dodjeli Oscara 2014. godine crveni tepih preplavile su tamne haljine. Posebno je zablista Charlize Theron u svojoj glamuroznoj Christian Dior toaleti.

2013. Nježna ružičasta

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Na dodjeli Oscara 2013. godine, crveni tepih izgledao je kao trgovina s bombonima, zahvaljujući toaletama u nježno ružičastim nijansama, poput haljine koju je nosila Jennifer Lawrence s potpisom dizajnerske kuće Dior.

2012. Snježno bijela

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell
Baš kao da su sve poželjele biti mladenke, brojne hollywoodske dive su 2012. za dodjelu Oscara odabrale bijele haljine, poput Rooney Mare koja je nosila kreaciju dizajnerske kuće Givenchy.

2011. Vatrena crvena

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images
Na dodjeli Oscara 2011. dominirala je vatrena crvena boja, a među glumicama, posebne je zablistala Sandra Bullock u svojoj raskošnoj Vera Wang haljini.

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0