Moda

Svaki je dan sunčan u žutoj haljini: Kopirajte look blogerice

Žutu ne može nositi baš svatko, treba naći idealnu nijansu, pa sva sreća da je izbor u dućanima toliki, a ovaj styling savršen

Bila ona jarkožuta poput maslačka ili zagasita oker nijansa, žutu ne može baš svatko nositi. Blogerica Yasmin Sewell pronašla je idealnu nijansu - boje senfa, i ukomponirala u odličnu kombinaciju koju ne vidimo često. Brend Creatures of Comfort u kolekciju je uvrstio jarkožutu koja jedva čeka izaći iz ormara na proljećem okupane ulice.

 | Autor: Getty Images Getty Images Creatures of Comfort​

Ako niste baš za ovako jake žute nijanse, predlažemo da se odlučite za metalik varijantu sa šljokicama, jer ni zlatna nikada neće prestati biti trendi. Fashionistice su ove sezone sve slobodnije u kombiniranju komada, pa i haljine klasičnoga kroja mogu izgledati polufuturistički kao u slučaju ove blogerice. Naravno, ništa ove sezone ne može proći bez volana ili i “statement” rukava, što dokazuje Yasminin styling.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Sve je upotpunila odličnom torbicom s neobičnim remenjem, a zapravo ništa u ovoj kombinaciji nije obično, baš kao ni blogerica sama.

 | Autor: arhiva arhiva Majica, Zara, 69,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Haljina, CO, net-a-porter.com, 3340 kn

 | Autor: arhiva arhiva Cipele, H&M, 259 kn

Photo: Getty Images

Komentari 0