Moda

Sv. Nikola donosi 50% popusta u Argentum srebrnarnicama

Odaberite narukvice, ogrlice, prstene, naušnice ili satove i spremno dočekajte blagdane koji su pred nama

Blagdan Sv. Nikola sve je bliže, a njegove vreće mogu biti pune darova iz srebrnarnica ARGENTUM - nakita i satova trajne vrijednosti. Zavirite u Argentum poslovnice diljem zemlje i iskoristite popuste koji traju od 28. 11. do 11. 12. i svojim najmilijima osmjehom ukrasite lice.

 | Autor: arhiva arhiva

Odaberite narukvice, ogrlice, prstene, naušnice ili satove i spremno dočekajte blagdane koji su pred nama. Darujte nakit, jer u njemu su satkane emocije, doživljaji i toplina nadolazećih blagdana kojih ćete se sa svojim najmilijima rado prisjećati tijekom cijele 2017. godine.

 | Autor: arhiva arhiva

Argentum Vama daruje: - 50% na srebro, čelik i remene za satove; - 40% na satove renomiranih proizvođača i - 25% popusta na zlato i novu kolekciju srebrnog nakita. Osim toga, ne zaboravite i na dio asortimana srebrnog nakita sa cijenama nižim za čak 70 % i počastite se nakitom koji ćete nositi zauvijek. Popusti vrijede bez obzira na način plaćanja, akcije se ne zbrajaju, iz akcije su isključuni poklon bonovi i medicinske naušnice. 

 | Autor: arhiva arhiva

Argentum srebrnarnice nalaze se u gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Crikvenica, Đakovo, Imotski, Ivanec, Koprivnica, Križevci, Karlovac, Kutina, Nova Gradiška, Našice, Osijek, Ogulin, Pula, Poreč, Požega, Rijeka, Sisak, Solin, Slavonski Brod, Samobor, Split, Sinj, Varaždin, Virovitica, Vinkovci, Valpovo, Vrbovec, Vukovar, Zagreb, Zabok, Zadar. 
 

Photo: arhiva

Komentari 0