Moda

Sutra u 24sata: Vodič za ljubavnu sreću

Za svaki horoskopski znak otkrivamo ljubavnu budućnost, a iz tablice kompatibilnosti saznajte koji vam znak najbolje odgovara u ljubavi

Vrsna astrologinja Vesna Narat samo za vas sutra u novinama priprema detaljne ljubavne prognoze za svaki horoskopski znak u 2016. godini te otkriva ljubavnu budućnost za samce i zauzete. Astrologinja objašnjava zašto će Ovnovi u ljubavi u 2016. odustati od kratkih avantura te postati zreliji i odgovorniji, ali i kad i kako će se Blizanci zaljubiti preko ušiju.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Dok će Lavovi još jednom krenuti u potragu za velikom i iskrenom ljubavi, Djevice će tražiti sigurnost, a neodlučne Vage će se osloboditi strahova i do kraja uživati u novim ljubavnim iskustvima. Za sve znakove otkrivamo i najsretnije mjesece za ljubavnu sreću, u kojima će mnogi znakovi moći iskorisiti svoje potencijale i upoznati srodnu dušu. Prave ljubavi su rijetke, no kako bi vam olakšali potragu, Vesna za vas priprema i vodič za osvajanje svakog znaka, odnosno upute uz koje ćete lakše uskladiti životne i osjećajne poglede na život i svijet.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

No zašto se vrckasti Blizanci u ljubavi odlično slažu sa šarmantnim Vagama, a nikako im ne odgovaraju preosjećajni Rakovi? I to možete saznati iz našeg specijala za Valentinovo jer pripremamo tablicu kompatibilnosti iz koje ćete u trenu vidjeti s kojim se znakom najviše, s kojim malo manje, a s kojim nikako ne slažete u ljubavi. Na red dolaze i najbolje, najoriginalnije te najiskrenije ljubavne poruke čitatelja koje ćemo objaviti.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0