Moda

Superstarke presvučene gumom jarke boje? Nije AI izmišljotina - postoje, zovu se Superstar Bubble i opasno ih želimo

  • Adidas nas ne prestaje oduševljavati originalnim novim verzijama svojih legendarnih modela tenisica
  • Nakon što smo se nagledali cijelog niza neodoljivih Sambi koje danas postoje u gotovo svakoj kombinaciji koju je moguće zamisliti, čini se da je napokon red stigao i na neke druge modele
  • Za početak, legendarni model adidas Superstar dobio je novo ruho, i to ni manje ni više od gume u jarkim nijansama

Od adidasa smo već dobro navikli da nam svakih nekoliko mjeseci izbija novac iz džepa predstavljajući neodoljive verzije svojih popularnih modela sve jednu genijalniju od druge. Nakon što smo se nagledali cijelog niza neodoljivih Sambi, već par sezona najpopularnijeg modela koji danas postoji u gotovo svakoj kombinaciji koju je moguće zamisliti, čini se da je napokon red stigao i na neke druge modele. 

 | Autor: Instagram @das.archivee Instagram @das.archivee

Za početak, legendarni model adidas Superstar dobio je novo ruho, i to ni manje ni više od gume u jarkim nijansama, zahvaljujući kojemu tenisice izgledaju kao da su presvučene želeom. Prve fotografije modela koji je službeno dobio ime Superstar Bubble ugledale su svjetlo dana krajem prošle godine, no još tada su mnogi vjerovali da je riječ samo o konceptu ili pak dizajnu stvorenom uz pomoć umjetne inteligencije. 

Možda vas zanima Ružičaste Nike cortezice pravi su slatkiš i kao stvorene za najtoplije dane. A ni zelene nisu loše... Rubrika Moda Moda

Pa ipak, na sreću svih onih koje su fotografije oduševile, uključujući i nas, Superstar Bubble doista postoji. Tehnički gledano, u pitanju je klasični Superstar model preko kojeg dolazi odvojivi oklop od gume u boji, a i on baš kao i model tenisice kojeg prekriva ima prepoznatljive detalje poput školjkaste kapice i tri pruge. 

@wowo_li

Thank you Adidas💙

♬ original sound - WoWo

Prema zasad objavljenim službenim fotografijama, adidas Superstar Bubble dolazit će u narančastoj, zelenoj, ljubičastoj, crnoj i dvobojnoj ružičastoj kombinaciji, a u cijenu od otprilike 100 dolara trebale bi biti uračunate i klasične Superstar tenisice i oklop u željenoj boji. 

 | Autor: Instagram @das.archivee Instagram @das.archivee

Tenisice su se već našle u prodaji putem adidas CONFIRMED aplikacije koja nažalost u Hrvatskoj još uvijek nije dostupna, ali se kao nepopravljivi optimisti nadamo da ćemo i sami biti u prilici ugrabiti ove razigrane modele koji nam izgledaju kao stvoreni za ljetne mjesece.  

Možda vas zanima Adidas Spezial dobile su novo ruho: Modeli u nježnim nijansama sorbeta savršeni su za ljeto Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @das.archivee

Komentari 0