Moda
Zalando

#SummerIsInYou sa Zalandom: Poznata modna internet platforma proslavila prvi rođendan na domaćem tržištu

  • Poznata internet platforma, Zalando, od prošle je godine i na našem tržištu, a sad su proslavili i prvi rođendan
  • Prva godina uspješnog poslovanja na našem tržištu obilježena je putovanjem na hrvatsku obalu, na kojem su se Zalandu pridružili i hrvatski i slovenski kreatori Zalando stila
  • Dva dana na prekrasnim mjestima na hrvatskoj obali uljepšana su još više bezbrojnim modnim kombinacijama sa Zalanda

Nakon uspješnog djelovanja u ostatku Europe već više od desetljeća, vodeća europska online platforma za modu i lifestyle prošle je godine stigla i u Hrvatsku. Širenje ljubavi prema modi rezultiralo je uspješnim proširenjem i na naše tržište.

Zalando je ugodnim putovanjem na hrvatskoj obali proslavio prvi rođendan nakon proširenja na domaće tržište. U dvodnevnom izletu imali smo priliku uživati zajedno s ostalim predstavnicima hrvatskih i slovenskih medija, kao i hrvatskim i slovenskim modnim i lifestyle influencerima i kreatorima Zalando stila, poput Lidije Lešić, Lucije Lugomer, Matee Miljan, Marka Medića, Barbare Repe, Slađane Ostić, Neže Spruk i Neje Krampl Mastnak. Na putovanju su bile prisutne i predstavnice Zalanda, koje su za tu priliku doputovale iz Berlina.

Zalando | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Neža Spruk Zalando | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Barbara Repe

Zalando rođendansko putovanje započelo je na otoku Murteru odakle smo se uputili na otočić Opat, u sklopu nacionalnog parka Kornati, gdje smo u moru i suncu i ljepoti ovog dijela hrvatske obale uživali prvog dana putovanja. 

Zalando | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Zalando #SummerIsInYou, ručak u konobi Opat

Ugodno druženje nakon povratka s Kornata nastavljeno je u Skradinu, u hotelu Scardona uz rijeku Krku. Opuštena večer uz bazen u ambijentu hotela Scardona uljepšana je glazbenim nastupima mladih slovenskih glazbenika Gaje Prestor i Amara te hrvatske pjevačice Zsa Zse.

Zalando | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Gaja Prestor, David Amaro i Zsa Zsa

Drugi dan putovanja bio je rezerviran za posjet nacionalnom parku Krka, koji je nakon obilaska i mogućnosti kupanja, proveden uz predivan Roški slap.

Zalando | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Zalando #SummerIsInYou

Zalando | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Zalando posjet vinariji Bibich

Prije povratka u Zagreb još smo imali priliku posjetiti vinariju Bibich te kušati nekoliko vrsta vina iz njihove proizvodnje. Na lijepom putovanju hrvatskom obalom modne kombinacije kreirane na Zalandu savršeno su se uklopile!

Zalando | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Zalando #SummerIsInYou

Pronađi i ti ljeto u sebi na zalando.hr
 

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0