Moda 30. prosinca 2013.

Stylish crveni komadi za doček Nove godine

Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR.
1/29

Jedna od prvih asocijacija kad pomislimo na doček Nove godine je crvena boja. Upravo ona je najčešći odabir kad je novogodišnji styling u pitanju. Zamišljamo glamurozne haljine i donje rublje, no crvena boja može biti prisutna i kod drugih komada. Donosimo prijedloge što odjenuti za najluđu noć u godini!

Crvena boja je snažna, upadljiva i dojmljiva. Ona je čest odabir kad je glamurozni styling u pitanju. No, nije samo to razlog zbog kojeg se ona nosi na Novu godinu. Crvena boja simbolizira sreću i veselje te se zbog toga u Kini nosi tijekom kineske Nove godine i drugih praznika i obiteljskih okupljanja. Smatra se da sa sobom donosi i bolje početke, zbog čega ne iznenađuje kao must have boja za ulazak u Novu godinu. Uvriježeno je mišljenje da trebamo nositi crveno donje rublje jer ono garantira sreću u ljubavi i seksu.

 | Autor: Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR Bilo da vjerujete ili ne, činjenica je da crvena boja obilježava prosinac jer je upečatljiva i glamurozna. Pogriješiti ne možete s malom crvenom haljinom, torbicom ili ružem.

 | Autor: Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR Čest odabir su glamurozne večernje haljine, a to znaju i hrvatski dizajneri koji u aktualnim kolekcijama nude svoje kreacije u najpopularnijoj prosinačkoj boji. Brend Lei Lou dizajnerice Aleksandre Dojčinović predlaže razigranu haljinu golih ramena, eNVy room damsku i teatralnu maksi haljinu, a Ivan Alduk zavodljivu i girly haljinu.

 | Autor: Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR Manje glam komade naći ćete kod popularnih highstreet brendova. Bilo da birate trendi komad s kariranim uzorkom ili vječnu crno-crvenu haljinu, ponuda je uistinu raznolika.

 | Autor: Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR Ako Novu godinu slavite u opuštenoj atmosferi, večernje haljine ostavite za izlaske u 2014. godini, a nju dočekajte u casual komadima. Odličan odabir su tople i udobne veste i puloveri, a uzorci će vašem stylingu pružiti razigranu notu.

Želite nositi crvenu boju, no ne kao vodeći komad u vašem novogodišnjem stylingu? Odličan odabir su modni dodaci, poput slatkih torbica ili upečatljivih salonki koje će odlično zaokružiti vaš svečani look.

 | Autor: Ako ste ljubiteljica minimalizma i decentnih boja, crvenu u svoj styling uklopite kroz make up. Klasik je svakako crveni ruž i lak za nokte.

I ako niste praznovjerni, dašak crvene boje ne može škoditi i svakom novogodišnjem stylingu pružit će glam notu.

U galeriji detaljnije pogledajte naš odabir crvene boje...

Ako još ne znate koju haljinu odabrati, pogledajte naš prijedlog najboljih novogodišnjih haljina ovdje.

Komentari 0