Moda
ulična moda

Styling nasmijane prolaznice u dvije neutralne nijanse i s "lažnom" hit torbicom, stilski je pun pogodak!

  • Outfit u neutralnim bojama uvijek možemo razigrati neobičnijim krojevima i teksturom, što nam je pokazala i ova prolaznica
  • Trendy Zara torbicu i čizme kombinirala je s elegantnijim kraćim kaputićem te uvijek idealnim izborom za zimu, pletenom haljinom
  • Crna i kremaste nijanse u ovom su se outfitu tako savršeno nadopunile!

Neutralne modne kombinacije izvedene na zanimljiv način uvijek nam je drago vidjeti na modno osviještenim prolaznicama, a ovaj styling prolaznice u Zagrebu je posebno zanimljiv zbog efektnih komada koje je uklopila zajedno u jako chic i moderan look.

Paleta boja koje je birala bila je minimalna te uključivala crnu te kremaste svjetlije i tamnije nijanse, koje su se zajedno predivno nadopunile.

ulična moda | Autor: Pixsell/Josip Regović Pixsell/Josip Regović Foto: Pixsell/Josip Regović

Uz trendy par crnih čizama s gamašom, koji je trenutno iznimno popularan model, te crnu vrećastu torbu s metalik ručkom iz Zarine kolekcije, o kojoj smo već pisali, budući da siluetom podsjeća na model Bottega Veneta Sardine torbe, svakako treba izdvojiti i jako elegantan model kraćeg kaputića sa širokim rukavima i mekim ovratnikom, u nježnoj bež kremastoj nijansi, kojeg krase smeđi gumbi.

ulična moda | Autor: Pixsell/Josip Regović Pixsell/Josip Regović Foto: Pixsell/Josip Regović

Čizme koje nosi prolaznica, kao i mnoštvo sličnih modela, još uvijek su dostupne na zara.com, kao i u kolekcijama drugih high street brendova, dok je model torbice trenutno rasprodan na Zarinoj stranici, gdje je bio dostupan po cijeni od 29,95 eura, no obnova zaliha očekuje se uskoro!

ulična moda | Autor: Pixsell/Josip Regović Pixsell/Josip Regović Foto: Pixsell/Josip Regović

Dio ove modne kombinacije bila je i kraća pletena haljina s uzorkom pletenica te visokim ovratnikom, koju je prolaznica stilizirala uz široki remen u gotovo jednakoj krem nijansi. Ovakav model tople pletene haljine idealan je izbor za dnevne modne kombinacije tijekom zime, jer spaja stylish izgled i udobnost, a prolaznica ju je odlično uklopila u svoj outfit!

Možda vas zanima Kožne hlače, perje i lude platforme: prolaznica nas je podsjetila da godine nemaju veze s dobrim stilom Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Josip Regović

Komentari 0