Moda 20. studenoga 2014.

Styling koje je oduševio sve prisutne

Guliver Image/Getty Images.

Poznata glumica i miljenica kino publike Reese Witherspoon oduševila je sve goste u srijedu 19. studenog u Los Angelesu na premijeri svog novog filma „Wild“. Za razliku od uloge, zbog koje je većinom na setu bila bez šminke i u casual odjeći s velikim ruksakom na leđima, na premijeri glumica je zablistala poput prave holivudske zvijezde.

Reese se za crveni tepih odlučila za pročišćenu i decentnu kombinaciju u kojoj pozornost plijeni bijela uska haljina s potpisom poznatog američkog dizajnera Zaca Posena. Haljina je u svom kroju jednostavan i nježno ističe njenu liniju.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images No, kako dojam ne bi bio monoton, gornji dio je ukrašen „krilcima“ zbog čega je vizualno dodana doza profinjenosti jer korzet tako ističe više grudi i struk.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Bijelu haljinu glumica je kombinirala uz neupadljive Fausto Puglisi salonke, a dašak boje pružile su velike plave naušnice.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Frizura je ona prava red carpet, no s dozom opuštenosti kako styling je bi djelovao prestrogo. Reese je odabrala razdjeljak sa strane, pramenove kose počešljala je preko čela te uhvatila u zanimljivu nisku punđu. Make up je naglasak stavio na usne koje su izvrsno došle do izražaja jarkim ružem.

U galeriji detaljnije pogledajte styling glumice Reese Witherspoon...

Komentari 0