Moda
H&M haljina

Strukirana košulja-haljina iz H&M-a elegantan je model koji jedva čekamo odjenuti i dolazi u dvije boje

  • Lagana košulja haljina idealan je proljetni komad, a ovaj model iz H&M-a istaknuo nam se svojim posebno ženstvenim dizajnom
  • Midi pamučna haljina suženog je kroja na struku te ga predivno naglašava, a dolazi u dvije klasične boje koje svi volimo nositi, bijeloj i crnoj
  • Također, još jedan detalj u dizajnu koji nam se svidio na ovom modelu su i jastučićima blago naglašena ramena!

Nova proljetna kolekcija iz H&M-a prepuna je odličnih odjevnih komada kojima možemo osvježiti svoju garderobu, a pogotovo nam pozornost privlače oni od laganijih materijala, poput prozračnog pamuka i lana, kojih će sa sve više toplijih dana, zasigurno i biti sve više u ponudi.

H&M haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, strukirana košulja haljina

Među trenutno dostupnim komadima jako nam se svidjela elegantna midi haljina od mekog pamuka, u čijoj se naizgled jednostavnoj silueti košulje haljine krije mnoštvo chic detalja. 

H&M haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, strukirana košulja haljina

Košulja haljina midi duljine, s jednim redom decentnih sitnih gumbića ima klasičan ovratnik uz koji stoje jastučići za predivno naglašavanje ramena. Od ramena pa po cijeloj dužini haljine, na prednjoj i stražnjoj strani nalaze se strateški razmješteni ušiveni nabori, koji haljini daju iznimno ženstvenu siluetu, sa suženim krojem u struku, koji ga dodatno naglašava. Haljina koja je dostupna u crnoj i bijeloj boji, dva neutralna tona s kojima nikad ne možemo pogriješiti, na hm.com dostupna je po cijeni od 59,99 eura.

kako nositi crvenu Možda vas zanima 3 načina kako crvenu boju uklopiti u odijevanje - s primjerima najboljih crvenih komada iz trgovina! Rubrika Moda Moda

H&M haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, strukirana košulja haljina

Diskretni bočni džepovi još su jedna chic prednost ovog modela, kao i donji dio blagog A kroja, s umetcima koji dodaju na romantičnom volumenu. Budući da je bez rukava, lijepo ćemo ju moći kombinirati uz primjerice duži bež baloner, ali i sofisticiranu pašminu ili lagani šal, koji možemo samo prebaciti preko ramena. 

H&M haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, strukirana košulja haljina (59,99 eura) H&M haljina | Autor: H&M H&M Foto: H&M, strukirana košulja haljina (59,99 eura)

Svakako svestrani model moći ćemo nositi u raznim prilikama i tijekom proljeća, ali i na ljeto te ga zbog zahvalnih neutralnih boja materijala kombinirati s drugim odjevnim komadima i modnim dodacima u svim nijansama!

Foto: Mango, duga bijela haljina s perjem Možda vas zanima Mangova bijela haljina tako je krasna da bismo se u njoj bez problema i udale Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0