Moda 17. siječnja 2016.

Štreberski chic: Veliki povratak pletenih prsluka

Getty Images.

Pleteni prsluci vratili su se na modne piste, a da mogu izgledati jako cool dokazala je i prekrasna manekenka Grace Hartzel...

I dok pletene prsluke uglavnom povezujemo sa štreberskim izgledom ili odjećom za bake, no sudeći prema posljednjim revijama, ovaj komad mogao bi doživjeti veliki modni povratak. U 2015. vidjeli smo ga na revijama poput Miu Miu Resort i Dior Pre-Fall, a 2016. vratio se u proljetnim kolekcijama modnih kuća Gucci i Prada.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ovoga puta naglasak je bio na štreberski chic, posebice u Gucci kombinaciji s čupavim, nježnim plavim prslukom cvjetne košulje, dok je Prada predstavila klasični izgled s V-izrezom u bijeloj, crvenoj i plavoj boji.

 | Autor: Getty Images Getty Images

No revije su jedna stvar, a stvarni život druga, pa se treba zapitati jeli moguće izgledati cool i chic u ovom pletenom komadu? Naravno da je, a to je dokazala i Saint Laurent miljenica, prekrasna manekenka Grace Hartzel.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Preko crne majice prebacila pleteni prsluk i iskombinirala to s traper suknjicom, a izgledu je dala rokerski štih crnim rasparanim najlonkama te je u trenu povećala reputaciju ovog retro komada.

Komentari 0