Moda

Stradivarius je zaslužan za možda najljepšu haljinu koju smo vidjeli ovog ljeta

Ljeto je vrijeme haljina, definitivno. Komad su koji žene na ulicama najčešće nose ovih dana, komad koji iskače s bezbrojnih Instagram profila, najjača i najveća rubrika u web trgovinama modnih brendova. Stoga je doista smiono tvrditi za jednu haljinu da je najljepša u svom tom mnoštvu haljina različitih modela i uzoraka, no ipak. 

Ova ljepotica iz Stradivariusa nam je baš zapela za oko i ne možemo ju istjerati iz misli - jer stvarno je lijepa i posebna. Tako je sa svim ljepoticama, dečki to znaju...

 | Autor: Stradivarius Stradivarius

...ali o strasti prema odjeći možda mi dame ipak imamo više za reći. I jednostavna i ne tako jednostavna kroja ova crno-bijela haljina opčarala nas je ne samo klasičnom kombinacijom boja i elegancijom crne već i uporabom bijele - kao ukrasnog veza debelim koncem na rubovima.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius

cut out haljina Možda vas zanima Ovakva cut out haljina teško prolazi nezamijećena, pronašle smo još modela s ovim trendi detaljem Rubrika Moda Moda

Haljina je od stopostotnog pamuka, lijepo pada u donjem dijelu koji je A kroja, a može li biti bolje: cijena joj je samo 29,99 eura. Mi smo oduševljeni sa svime, od početka do kraja. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius

Photo: Instagram@stradivarius

Komentari 0