Moda

Stradivarius ima super gležnjače koje se mogu kombinirati uz sve, a i cijena im je OK

  • U potrazi za novim jesenskim komadima, pronašli smo super gležnjače
  • Model od prošivene eko-kože iz Stradivariusa baš nam je privukao pozornost
  • Zasad ih ima u crnoj, no najavljene su i druge boje

Zahladilo je i možda brže nego što smo mislili i već iz ormara izvlačimo toplije komade odjeće i obuće, a i volimo pogledati što iz jesensko-zimskih kolekcija ima u trgovinama. Tako su nam za oko zapele gležnjače iz Stradivariusa koje su tako univerzalan ulov i mogu se kombinirati uz...pa gotovo sve. 

 | Autor:

Od prošivene eko-kože, s blok petom od 7 centimetara i pravokutnim vrhom koji je trenutačno vrlo vruć trend, ovaj model obuće stvarno je nosiv u mnogim prilikama i stilskim rješenjima. Sjajno pristaju uz traperice i casual look, no svakako će genijalno izgledati i u finijim kombinacijama jer će usko prijanjati uz nogu i jako dobro ići uz suknje, haljine i elegantne hlače. Ne manje važno, ovaj model zbog blok pete i prilično širokog prostora za prste čini se i jako udoban pa može biti pravi adut za dane u kojima imaš puno obaveza koje ti ipak ne dopuštaju da navučeš tenisice. 

Možda vas zanima Prošivene torbice su trend sezone, dolaze u različitim veličinama, a mi imamo najljepše modele Rubrika Moda Moda

 | Autor: Cijena ovog para je prilično pristupačna, iznosi 280 kuna, a osim crnih, najavljene su i druge boje koje, doduše, još nisu u ponudi, ali se veselimo vidjeti ih. 

Možda vas zanima Celine Dione za svojih 10 000 pari cipela ima skladište, a evo koje još dame imaju zavidne kolekcije Rubrika Moda Moda
Photo: None

Komentari 0