Moda 28. kolovoza 2015.

Što te čeka u novom Budi.IN Magazinu

1/8

Bliži nam se po početak nove školske godine pa smo novi primjerak Budi.IN Magazina odlučili obojati u školske tonove. Tako vam vam ove subote, 29. kolovoza donosimo veliki specijal “Back to School”.

U sklopu ovog zanimljivog specijala donosimo vam mnoštvo savjeta vezanih uz prehranu i rekreaciju školarca te ideja za uređenje idealnog radnoga kutka. U ovom ćete broju moći saznati i gdje možete pronaći kvalitetnu, a povoljnu školsku opremu. 

 | Autor:

U modnom dijelu vam donosimo priču o Pepita uzorku, koji je na modnoj sceni prvi predstavio Christian Dior 1959. godine. Dajte priliku Pepiti u vama jer se ista ove godine vratila na velika vrata. Ovaj prijelazni period u odijevanju idealan je i za prsluk bez rukava, stoga vam donosimo stilske ideje na koje ga sve načine možete nositi.

 | Autor:

U beauty editorijalu vodimo vas u lude osamdesete pune neonskih i jarkih boja koje smijete nositi zajedno. Sigurni smo da će vam poslužiti kao savršena inspiracija za posljednje ljetne tulume. Ovog puta putujemo u Barcelonu, grad u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled, oduševiti arhitektonskim draguljima i bogatom gastroscenom.

 | Autor:

Više o ostalim temama saznajte u novom broju Budi.IN-a koji vas i ove subote čeka na kioscima

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0