Moda

Što stajliš ljudi prvo primijete na vašem stilu?

Ili, možemo i ovako postaviti pitanje – što bi jedna od najfashion cura trenutka, Margot Robbie, prvo primijetila na vašoj kombinaciji

Oni pravi poznavatelji stila se neće pitati nosite li skupu ili pristupačnu odjeću već kako je slažete…

Detalji – nosite li ili ne nosite nakit, birate li boje ili ih uopće ne nosite, kakva vam je kosa…to je ono što oni zapažaju na vama.

Nakit – ne samo koje komade nakita stavljate na sebe već i kako ih kombinirate. Nosite li samo zlato, srebro, bižuteriju ili ih miksate, sve to može dodati plus ili minus vašem ukupnom dojmu. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ruž je za stylish cure jednako važan kao i dobra torba. Hoćete li odabrati jarko crveni, tamni mat ili ruž u nude nijansi reći će dosta o vašem raspoloženju i želji da zaokružite svoj stil.  

Boje će itekako primijetiti, odnosno, pogledati nosite li ih ili ih ne nosite, birate li odvažne boje od glave do pete ili samo odabrete jedan komad koji će iskakati. Sve se to analizira. Savjet: u 99 posto slučajeva bolje prolazi kombinacija neutralnih boja s jednim detaljem koji ćete istaknuti.  

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Remen – da ili ne? Fashion cure uvijek znaju odgovor na ovo pitanje i rado će provjeriti kako vi stojite s tim. Samo da znate, jedan dobar remen može se nositi na bezbroj načina – a najdosadniji je onaj klasični.  

Frizura koju odaberete je neizmjerno važna – bez obzira je li to duga kosa, kratka, lob ili bob – neka uvijek bude njegovana i ošišana u trendu i u skladu s vašim licem i vašim odjevnim stilom.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0