Moda
Carrie Bradshaw nokti

Scholl natikače su očito it obuća kad je i Carrie Bradshaw zamijenila svoje štikle njima

Sarah Jessica Parker jedna je od najvećih modnih ikona, a ovaj naziv je prvenstveno stekla ulogom Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad'. Sada, kada se snima treća sezona spin-off serije 'I tek tako...' gletatelje zanima što će to Carrie nositi u novoj sezoni. Paparazzi vrebaju lokacije na kojima se snima i često možemo vidjeti kako su isplivale fotografije sa seta, a najčešće se priča upravo o outfitima zvijezda. Sarah Jessica Parker snimljena je u zanimljivoj kombinaciji, naime nosila je elegantnu haljinu, a na nogama je imala natikače brenda Dr. Scholl.

Scholl natikače su se nekada smatrale neprivlačnima i bile mahom namijenjenima medicinskim radnicima, ali odonda je brend jaaako napredovao u dizajnu pa postoje i vrlo fancy Scholl sandale i natikače. Velika im je prednost udobnost, s obzirom na to da su namijenjene da se u njima dugo stoji i radi, nećeš osjetiti bol u nogama i moći ćeš šetati i biti na nogama koliko god bude potrebno. Suprotno ljetnoj obući koja je zbog ravnih potplata često dosta neudobna. Je li ih Sarah odjenula zbog udobnosti ili izgleda, ne znamo, ali očito je da će Scholl natikače biti i tražen modni dodatak uz razne outfite. 

Scholl natikače | Autor: scholl-shoes.com scholl-shoes.com Scholl, Pescura Ibiza natikače, (120,00 eur) Scholl cipele dolaze u raznim bojama i modelima, a Jessica Parker je nosila klasične drvene natikače s malenom petom i bijelom kožnom trakom. Ovaj model je zapravo veoma trendi - sada se nosi niska peta, drveni potplati su popularni tijekom ljeta, kao i bijela boja. Nama se sviđa kako izgledaju na dugu haljinu pa nam se po glavi vrzma da kopiramo modnu kombinaciju poznate glumice. 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0