Moda

Što odabir boje govori o tebi?

Jesi li znala da boja za kojom najčešće posežeš u trgovini puno govori o tebi? Ako nisi, sada ćeš otkriti?

Svi u dućanu uvijek posežemo za jednom bojom više nego za ostalima i to nije slučajno. Jesi li više fan crvene, crne, plave ili ljubičaste? 

Crvena

Ovu boju najviše vole osobe od akcije s potrebama za fizičkim zadovoljstvom i otkrivanjem novih stvari. Vrlo su ekstrovertirane, samopouzdane, hrabre i optimistične, a ljude privlače svojom zaraznom energijom. Crvene su torbice ili detalji poput kravata i marama najbolji odabir za ovakve osobe. Osim ako baš ne želiš biti u crvenom od glave do pete, a i to je totalno chic! Predivne klasične torbice i vječno trendy marame potraži u Croati. 

 | Autor: Croata Croata

 | Autor: Croata Croata

 | Autor: Croata Croata

Plava

Ljubitelji plave boje imaju snažnu potrebu za unutarnjim mirom, za življenjem prema vlastitim idealima i vjerovanjima tako da ne moraju mijenjati svoje nefleksibilne stavove jer to netko drugi želi. Vrlo su konzervativni i odgovorni, a na njih se uvijek može osloniti. Nisu pretjerano spontani i impulzivni, ali su vrlo iskreni. 

 | Autor: Croata Croata  | Autor: Croata Croata

Ljubičasta

Oni koji obožavaju ljubičastu traže emocionalnu sigurnost, stvaranje reda i savršenstvo u svakom pogledu. Vole pomagati drugima i često sudjeluju u humanitarnim projektima. Osjećajni su i puni razumijevanja. Idealisti su, što im u životu ne donosi baš neku praktičnost. 

 | Autor: Croata Croata

Crna

Ljubitelji crne boje imaju silnu potrebu za moći i kontrolom kako bi zaštitili vlastite nesigurnosti. Neovisni su, mentalno jaki i odlučni, vole imati sve imati pod kontrolom. Ponekad su preozbiljni i stvari oko sebe shvaćaju preozbiljno, a trebali bi se opustiti. Nekada djeluju zastrašujuće, ali samo zato jer su vrlo samopouzdani. Mi ćemo reći samo jedno: prestat ćemo nositi crnu kad izmisle tamniju boju. Crni modni dodaci i oni u kojima crna "igra" glavnu ulogu, bit će uvijek tako chic, pogotovo kad su elegantne marame u pitanju, a Croata je definitivno mjesto koje morate posjetiti i provjeriti što nude u svojoj posljednjoj kolekciji. 

 | Autor: Croata Croata

Photo: Croata

Komentari 0