Moda

Što nakit koji nosite otkriva o vama?

Ljubiteljice zlata su pouzdane i iskrene, dok se žene koje obožavaju prstenje samouvjerene i ne zanima ih mišljenje drugih ljudi...

Kada idući put odlučite upotpuniti svoju odjevnu kombinaciju nekim posebnim komadom nakita dobro ćete razmisliti o njegovom značenju.

Naime, nedavno istraživanje, koje je proveo psiholog Avery Wilson, pokazala su kako na osnovi nakita koji netko nosi možemo otkriti njegove sklonosti i karakterne osobine.

Prema njegovim saznanjima, žene koje često nose ogrlice su odlučne i obožavaju život, dok su ljubiteljice prstenja vrlo staložene i čvrsto stoje na zemlji.

 | Autor: NastyGal NastyGal

Osim toga, ako uvijek nosite vjenčani prsten na ruci, pripadate grupi tradicionalista. Također, ako se uvijek iznova zaljubite u prstenje s velikim kamenom, vrlo ste samouvjereni i ne pogađa vas tuđe mišljenje, kao ni osuda.

Za žene koje obožavaju narukvice, Willson tvrdi da su tajanstvene.

 | Autor: arhiva arhiva

Ako imate točno određen nakit koji nosite isključivo uz pojedine odjevne kombinacije, vrlo vjerojtno ste nadareni za umjetnost, ali i sramežljivi. Obitelj vam je najvažnija, a odmah na drugom mjestu nalaze se prijatelji.

Statement, upečatljivi nakit odabiru bezbrižne, humoristične i druželjubive žene koje se vole isticati u gomili.

Ljubiteljice DIY projekata kojima je najdraže nositi nakit koje su same napravile uvijek nastoje istaknuti svoju osobnost i smatraju se jedinstvenima. Prirodne su i kreativne.

Ako su naušnice vaš omiljeni komad nakita to znači da ste odvažni i uporni. Ipak, ne volite se isticati. Decentne, gotovo nevidljive naušnice otkrivaju osobe koje imaju smisla za modu i izgrađen stil, ali nemaju potrebe hraniti svoj ego isticanjem.

Žene koje uglavnom nose zlatni nakit karakteriziraju se kao pouzdane i iskrene, dok one koje se radije opredjeljuju za srebro uživaju u mirnom životu i rutini.

Također, osobe koje uopće ne nose nakit ne mare za mišljenje drugih ljudi i ne pristaju na kompromise.

Photo: Getty Images

Komentari 0