Moda

Što nakit koji nosiš govori o tebi?

Svaka od nas voli određeni tip nakita, no jesi li znala što on zapravo govori o tebi

Nakit se često koristi kao sredstvo kojim se pokazuju trenutni osjećaji i naglašavanje vlastite osobnosti. Odvoji trenutak i razmisli o tome koji su nakit zadnje nosile tvoje prijateljice, ali i ljudi koje si  prvi puta susrela ili vidjela na ulici - možda počneteš shvaćati što tvoj nakit govori o tebi.

Što ovih 5 tipova nakita govore o tvojoj osobnosti:

1. ELEGANTAN NAKIT

Ako si fan jednostavnog, elegantnog nakita koji se dobro slaže sa svakom kombinacijom, to bi moglo značiti da poštuješ tradicionalne vrijednosti. Najvažniju stvar u tvom životu predstavlja ti tvoja obitelj i bliski krug prijatelja koje cijeniš. Ovakav nakit ti omogućuje da izgledaš savršeno u svakoj situaciji. Uz taj nakit možeš odlično kombinirati satove, koji također mogu naglasiti tvoj stav i osobnost. Kao na primjer Freywille sat posvećen lijepoj Heleni, osebujnoj ženi iz antičke Grčke. 

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

Freywille - sve cijene na linku.

2. PRIRODNI NAKIT

Kao primjer prirodnog nakita mogu biti naušnice od morskog stakla te ogrlice napravljene od drveta i školjkica. Ako više od svega cijeniš ručnu izradu koja te podsjeća na svijet oko tebe, onda si vrlo vjerojatno ljubiteljica prirode. Među tvojim nakitom prevladavaju svijetle boje, ali voliš i zemljane tonove poput plave kao more i zelene kao šuma. 

 | Autor: miss7 miss7 1. 139,51 kn (Etsy); 2. 51,57 kn (ASOS); 3. 121,56 kn (Etsy)

3. ŠARENI NAKIT

Ako je tvoj izbor šareni nakit, ti si  "umjetnička duša" i kreativac. Idealan nakit za tebe je nakit inspiriran upravo jednim takvim umjetnikom - svestranim austrijskim arhitektom i slikarom Hundertwasserom, koji je kreiran u svrhu  širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom kreativnošću. Usudi se isprobati ga :)

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

Freywille - sve cijene na linku.

4. MINIMALISTIČKI NAKIT

Moderni komadi su ono što će tvoje oko odmah uočiti. Ti si ljubiteljica jednostavnog i elegantnog nakit. Nisi fan blještavog nakita. Ova vrsta nakita govori da si uravnotežena osoba i da cijeniš samo najbolje stvari u životu. Pažljiva si oko svega pa tako i u dodnošenju doluka - s njima nikako ne brzaš.

 | Autor: miss7 miss7 1. 69,90 kn ; 2. 61,57 kn 3. 62,50 (sve ASOS)

5. ROMANTIČAN NAKIT

Kad govorimo o romantičnom nakitu to ne znači da se radi o srcima koja su posvuda. Voliš lijepe romantične detalje na nakitu koji pričaju svoju priču, a osim toga daješ prednost nježnim bojama. Zasigurno bi ti se svidjela kolekcija romantičnog nakit Kiss, inspirirana jednom od najromantičnijih remek djela Poljubac Gustava Klimta. Osobe koje preferiraju ovu vrstu nakita imaju srce otvoreno za istinu, ljubav i divljenje svijetu. 

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

Freywille - sve cijene na linku.

 

Photo: Instagram @haileybieber