Moda

Što muškarci nose ovog proljeća?

Kada je riječ o ključnim bojama u muškoj modi, neke se stvari nikada ne mijenjaju, pa tako postoje boje koje će se uvijek smatrati "muškim" bojama. Međutim, postoje i one boje koje se ne smatraju pretjerano muževnim, a upravo jedna od njih je najavljena kao ultimativni trend koji će poharati svijet.

Moderan muškarac nosi pink

Ovoga puta radi se o pink boji u kojoj je zapravo obuhvaćeno više boja i nijansi koje čine ovaj trend. To su roza, ljubičasta te njihove svijetle, isprane i kričave nijanse koje se sada nalaze na svim komadima odjeće i modnih dodataka koje možete zamisliti. Primjerice, pink trend vidjet ćete na kaputima, odjelima, hlačama, majicama, pa čak i na intimnom rublju, a s obzirom da je roza boja kao takva već bila IN boja prije nekoliko sezona, ne radi se o potpunom novitetu u svijetu trendova, već samo o ponovnoj aktualizaciji starog trenda koji je ovoga puta ipak u skladu s ostalim modnim inovacijama. Pink boja je jedna od najpopularnijih ove sezone!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Traper trend

Ovoga puta prelistavajući modne stranice odlazimo u eru 80-tih u kojoj glavnu priču vodi izbijeljeni traper, ili pak traper obojan tehnikom karakterističnom za razdoblje hippie pokreta. Ta tehnika transformira jednostavne majice, jakne, hlačice i traperice u must have i statement komade ove sezone. Traper u stilu 80-tih,čim više ispran, to bolji!

Šilterice – must have dodatak

Šilterice su već neko vrijeme u trendu i svakim danom postaju sve popularnije, a kao jedan jednostavan modni dodatak, nude mnoštvo stilskih mogućnosti. Ne trebamo posebno isticati kako su šilterice doživjele svoj veliki comeback i postale pravi statement modni dodatak kojem malo tko može odoljeti, ali ipak valja napomenuti da šilterice itekako mogu promijeniti svaku kombinaciju u trenu! Šilterice je vrlo lako ukomponirati u svaki modni stil, bilo da je to casual, sportski ili čak pomalo uglađeni, a to možete postići pažljivim odabirom boja šilterica i načinom njihova nošenja, čime one postaju vrlo prilagodljive. Tek tada šilterice dobivaju sasvim novu ulogu u cjelokupnom stylingu i postaju modni dodatak koji je u službi isticanja vaše individualnosti i stavljanja točke na "i", odnosno zaokružuje vašu modnu priču.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Narukvice su vodeći komad nakit

Detalja i modnih dodataka za aktualnu sezonu je mnogo. No, apsolutni modni hit ove sezone su razne narukvice, različitih oblika, boja i veličina nanizane na ruku jedna na drugu. Detalje i modne dodatke treba birati pažljivo i biti umjeren!

Od ostalih modnih dodataka tu su male torbice, ruksaci, šeširi, satovi, remenje, marame, ogrlice, pa čak i naušnice. Ovi modni dodatci su bazični za toplu sezonu i mogu upotpuniti svaku kombinaciju, ali ne smije ih se nagomilavati jedne na druge. Primjerice, ako imate gomilu narukvica, nećete nositi i upadljivu ogrlicu, jer bi to bilo previše.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Naravno, ne smijemo zaboraviti na sunčane naočale koje su must have komad bez kojeg se ne može na sunce! Odabirom zanimljivih okvira ili leća možete čak i vašem licu podariti privlačni izgled. A kod odabira dodataka uz određene kombinacije, prvo pogledajte što bi vam najviše uz tu kombinaciju odgovaralo. Primjerice, ako imate odjeću s uzorcima i printevima, samo nabacite šešir na glavu, a na jednostavne i jednobojne kombinacije birajte nakit!

U galeriji detaljnije pogledajte trendove s modne piste...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0