Moda
vedrana

Što meni znači broj 7?

Da činjenica kako sam rođena 7.7. (godinu rođenja rezolutno ne spominjemo jer to nije damski) ima neku snažniju simboliku u mojem životu, nisam pomislila nikad do sada.

Možda je jedino izvrsni filmski uradak „Seven“ Davida Finchera snimljen 1995. ipak imao neku numerološku snagu u mojim tinejdžerskim godinama (sad vam nježno dajem naslutiti kako sam još uvijek u kategoriji mlađe generacije, ali nemojte se ni nadati kako ćete ikad saznati točno godište) isključivo i samo zbog jasne činjenice zvane Brad Pitt. Činjenice zabilježene na filmskom platnu zauvijek i to u njegovim najboljim godinama. 
I sad se ta sedmica zavodljivo zakotrljala u moj život, a jedino što sam o njoj znala je da ju volim nazivati svojim sretnim brojem. I da, kako je mase rezolutno nazivaju kriznom godinom braka. Ideja je bila da vam pokušam osmisliti sedam lifestyle dobronamjernih savjeta. I bit ću iskrena, ništa nisam smislila. Više me proganjala lagana numerološka euforija jer 2017. (obratite pažnju na zadnju znamenku koja ponosito stoji). Evo je opet, sedmica.

via GIPHY


To je godina koja mi je donijela jedan potpuno novi izazov, jedan novi početak zvan miss7. A miss7 je ulaznica u jedan novi, afirmativni, urbani, nepretenciozni, zabavni svijet. Ulaznica za apsolutno novu multimedijalnu lifestyle platformu koja će zadovoljiti apetite svake genijalne žene kreirajući sadržaj iz cijele lepeze zvane lifestyle. A miss7 očekuje i glossy tiskano izdanje, kvartalne dinamike, također nešto novo i originalno na povećanom broju stranica. No, o tome kada dođe vrijeme… I taj dotični, uzbudljivi izazov  prihvatila sam snažno, prepuna pozitivne energije, okružena ljudima koji se ne boje maštati. Ljudima sanjarima, hrabrim ratnicima riječi koji žele prenijeti ljepotu života svima vama na neodoljiv i kreativan način.  I krenuli smo, kao što vidite. Plešemo na nekoj ludoj frekvenciji i prkosimo nametnutoj površnosti vremena u kojem živimo. Zanima nas samo i isključivo vaš puls. Zanima nas zaviriti u svaku nijansu života. I dobar znak je da i dalje imam potpunu blokadu podijeliti bilo koji savjet. A kamoli njih sedam.

 | Autor:
Neka ta avantura zvana miss7 bude naš zajednički izazov bez ikakvih granica. Dosta je bilo savjeta što trebamo činiti, kako trebamo izgledati, kome se trebamo klanjati. Došlo je vrijeme da budemo svoji, da bacimo sva očekivanja koja nas čine nesretnima. Došlo je vrijeme da se naučimo opustiti i uživati bez straha da će nas vlastiti superego dočekati iza ugla sa sjekirom i odsjeći nam okus. Okus za životom. Misija miss7 je apsolutno uživanje u jednostavnosti vlastitih koža. I evo, ipak imam savjet za vas, i to sam jedan -  zavirite s nama u miss7 svijet i okusiti sve njegove čari. Jedini preduvjet je da volite živjeti. Moje ime je Vedrana Čarapović, rođena sam 7.7. i glavna sam urednica miss7. Zajedno sa svojim genijalnim curama i cijelim genijalnim timom kreirat ćemo originalan i zanimljiv sadržaj i potruditi se da svaki dan s miss7 bude uzbudljiva avantura. Još samo želim reći  da treniranje strogoće ostavimo u pjesmi, kompulzivno-opsesivne manije u psihoterapeutskim ordinacijama, strahove i paranoje u planinama i šumama, tugu u maramicama...i naparfemirajmo se samima sobom! Vrijeme je za prepuštanje, vrijeme je za miss7. 
Dobrodošli! 

Photo: digitalni

Komentari 0