Moda

Što ćeš nositi u torbi ovog ljeta?

Jesi li više klasičarka ili sportski tip? Ne možeš zamisliti odlazak na plažu bez lijepog šešira i svih mogući zaštitnih sredstava za sunčanje? Ii radije ideš na plažu naoružana entuzijazmom i željom za adrenalinom? U svakom slučaju, kojem god tipu pripadaš, postoje stvari koje su ključne za svaku ženu.

Klasičarka

Svoje dane na plaži najradije provodiš uz dobro štivo? Kada ti je dosta sunca, samo se preseliš na udobnu fotelju nekog lounge bara? Za tebe je idealna ova torba. Brend Ma`an na tržište je izbacio ovu predivnu torbu pravilne strukture. U nju možeš staviti omiljeni jednodijelni badić, a to je sigurno onaj na vezanje na grudima. Kada je obuća u pitanju, ona mora odavati luksuz pa ćeš umjesto klasičnih papuča ili japanki za odlazak na plažu obuti luksuzne natikače metalnog sjaja. Da bi tvoja kosa uvijek bila savršena brine se Lushov sprej za kosu, dok ćeš na oči staviti omiljene mačkaste naočale. One s potpisom Miu Miu i dalje volimo!

 | Autor: promo promo

1. Ceker Ma`an - 105 eura, luisaviaroma.com

2. Jednodijelni kupaći kostim H&M - 169 kn

3. Natikače Mango - 169 kn

4. Naočale Miu Miu - 2385 kn, Optika Anda

5. Ručnik Zara Home - 259 kn

6. Šešir Nine West - 299 kn

7. Sprej Lush - 99 kn

 

The Gaia's Ark in Large Natural ❤️ @margoandme

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

Sportašica

Za tebe je idealan ceker u koji možeš staviti baš sve što ti treba za akcijski dan na plaži. Na očima su obavezne Ray Ban naočale čija se stakla bojom slažu s tvojim novim sportskim badićem Obavezan je ručnik vesela printa, a na nogama japanke u kojima će svaki korak biti lakši. Tebi je obavezna dobra zaštita na suncu, poput Kiehl`s ove kreme s visokim zaštitnim faktorom, a iz kuće ne izlaziš bez energetskog napitka.

 | Autor:

1. Ceker Zara Home - 359 kn 

2. Ručnik H&M home - 110 kn

3. Bikini H&M - 139 gornji i 89 kn donji dio

4. Sunčane naočale Ray Ban - 1170 kn, Optika Anda

5. Japanke Havaians - 209 kn

6. Sportski napitak Smart, 12 kn

7. Krema Kiehl`s - 250 kn

 

#springsummer #newcollection #madeinitaly #madeintuscany #florence#paris#milan #tokyo #caterinabertini #bertini#elisabettascarpini #madewithlove❤️

A post shared by Caterina Bertini 👒👜🇮🇹 (@caterina.bertini) on

Photo: Instagram/PR

Komentari 0