Moda

Stiže nova modna sezona jesen/zima 2023, a ovo su cipele koje će ponovno biti u centru pažnje

U prvom planu bit će prigušeni zemljani tonovi poput bijele, smeđe i bež boje, uz crnu kao vječni klasik, dok će među materijalima dominirati lakirani modeli i antilop. Gležnjače ostaju popularne, ali osvježene platformama i različitim vrstama potpetica. U trendu će biti i tenisice gležnjače, baš kao i mokasine s debelim potplatom i detaljima u obliku remenčića. Ponovno se vraćaju kaubojske čizme i Mary Jane cipele. 

Upoznajte neke od najpopularnijih trendova za modnu sezonu jesen/zima 2023.

Robusne tenisice

Chunky tenisice s debelim potplatom ostaju u trendu i ove jeseni i zime. Brendovi se oslanjaju na jednobojne modele koji su savršeni za sofisticiran i opušten stajling. Bijele i bež tenisice završni su detalj minimalističkih, elegantnih odjevnih kombinacija, dok jake boje poput kraljevsko plave dodaju odvažnost. Osim debelih, "zdepastih" potplata, popularni su i „skate“ potplati, posebno kod muških tenisica. Brend tenisica koji ove sezone ostaje među najpopularnijima na mass-shoes.com je On Cloud. Ove ženske i muške tenisice jedinstvenog su dizajna i iznimno su popularne u sportskim i ležernim modnim kombinacijama.

 | Autor:

Gležnjače s potpeticom

Gležnjače ostaju neizostavan dio jesenske i zimske garderobe te spajaju klasične oblike s odvažnim detaljima. Gležnjače s četvrtastom potpeticom bit će „hot“ trend ove jeseni, no naravno, uvijek su moderni i elegantni modeli s tankom petom. Robusni potplati, koje su popularizirali brendovi kao što je Alexander McQueen i koji su dostupni i u raznim drugim brendovima, dodaju ozbiljnost modnom stilu, dok detalji poput remenčića čine stil posebnijim. Muške gležnjače krase jednostavne linije i svestranost, te su one prikladne za sve vrste odjevnih kombinacija.

 | Autor:

Elegantne visoke pete

Visoke potpetice simbol su elegancije, a ponuda ženske elegantne obuće i ove će sezone varirati od klasičnih salonki do dizajna s unikatnom petom za moderan štih. Gležnjače i čizme na tanku petu unose sofisticiranost u modne kombinacije i ključne su za jesenske outfite. Boje uključujući kraljevsko plavu, zelenu i ljubičastu nude priliku za eksperimentiranje i osvježenje jesenske garderobe.

 | Autor:

Gležnjače tenisice su top trend

Tenisice gležnjače bit će jedan od najpopularnijih trendova u sezoni jesen/zima 2023. Spoj su udobnosti i urbanog stila, a u Mass trgovinama pronaći ćete ih kod brendova obuće kao što su Guess, Converse, Puma, Liu Jo i Replay. Converse je klasičnim modelima dodao robusni gumeni potplat za jedinstveni izgled, dok Puma i Replay spajaju funkcionalnost i stil.

 | Autor:

Mokasine s platformom

Mokasine s debelim potplatom popularne su već nekoliko sezona jer su savršena kombinacija koja spaja udobnost i stil. Među brojnim varijantama možete birati između ukrašenih i monokromatskih mokasina koje možete uklopiti u elegantne i odvažne stajlinge. Ovaj svestrani trend bit će neizostavan u nadolazećoj sezoni jesen-zima.

 | Autor:

Photo: Mass

Komentari 0