Moda

Stiže nam nova sezona: Priprema, jesen, sad!

Naša kolumnistica ovog tjedna predlaže top komade za jesen. Njen je definitivno trench coat...

OK, neću sad cviliti nad ljetom, dosta mi je bilo prženja… Promjene su dobre, a najbolje su one u našoj garderobi. Smjena je nužna, a tko se sad sjeća gdje je spremljen trench-coat? Ja sam bome imala, od prošle jeseni, seljenje na drugu adresu i sad konačno znam di mi je taj kaput. U garderobi, visi od sreće i tko čeka – dočeka. Prošli ponedjeljak osvanuo je sav siv, u tonovima koje volim na kaputu, ne na nebu.

 | Autor: arhiva arhiva

Sva sreća, pa je nakon toga došlo sunce, no ja sam se ipak taj dan, inspirirana nešto nižom temperaturom, zapiknula u jesen i garderobu u potrazi za toplijom robom. Oho, ima tu dosta toga, iako je shopping neminovan. Past će kad, tad, ipak je novo – novo. Za sada imam odličan trench, njega uvijek predlažem kao top komad za prijelazno vrijeme jer je klasičan i fantastičan. Nosi se na apsolutno sve, pa i na večernju haljinu. Nakon toga preporuka je neka dobra pelerina ispod koje ide fensi košulja ili lepršava boho tunika.

 | Autor: arhiva arhiva

Tu su i one pidžama hlače koje eventualno nismo stigli isfurat u ljeti ili čak dugačke haljine koje mi se jako sviđaju u kombinaciji sa čizmama. S trapericama sam ziher – tu su divne skinny i trapez varijante, kao i divan boyfriend jeans. Jako volim i kombinaciju transparentnih i nekih težih materijala, na primjer lagana tunika i cool voluminozna vesta. Ovo prijelazno vrijeme je super za takve stilske igre i sve neke nemoguće-moguće kombinacije tekstura, formi, materijala…

Photo: arhiva

Komentari 0