Moda

Stilski savjet blogerice: Obucite kaput za kojim se svi okreću

"Statement" komadi nikada nisu bili toliko efektni, a blogerica u kaputu od lakirane kože dokazuje kakva su modna pravila

Divna blogerica Melanie Darmon zaista zna kako ostaviti dojam. Ovaj put na pariškom se Tjednu mode pojavila u lakiranom izdanju od glave do pete. Tamnocrveni kaput ne možete ne primijetiti, a ove visoke čizme želimo nositi cijele zime.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Visoke čizme apsolutne su pobjednice sezone. Nose se na baš sve - haljine, hlače, suknje..., a model do koljena dovoljno je decentan pa ih možete nositi u svim prilikama. Tamnocrvena tradicionalno je boja bez koje jesen ne može proći, a u kombinaciji s crnom dovoljno je stajliš da će za njom trčati svi street style fotografi, a i tako moćna da ćete se u njoj osjećati kao stilska kraljica.

 | Autor: Getty Images Getty Images Philosophy di Lorenzo Serafini

Melanie je u styling uspjela ukomponirati još jedan hit komad - mali ruksak. Sličnu torbicu pronašli smo u Zari, a sigurno nećete morati previše tražiti kako biste pronašli savršen ruksak ili torbicu u ovom stilu jer su high street brendovi prepuni sličnih modela.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 449,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Valentino, net-a-porter.com, 1794 eura

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 199,90 kn

Photo: Getty Images

Komentari 0