Moda

Stilski detalj sezone na dar uz naše glossy izdanje Budi.IN Chic

Na dar uz luksuzni časopis dobivate i multifunkcionalan nakit, a mnoge Hrvatice s nepogrešivim modnim stilom već ga ponosno nose

Svjetlucavi nakit iz Budi.IN Chica izvrstan je ljetni modni dodatak, a nisu mu odoljele mnoge stajliš Hrvatice poput operne pjevačice Sandre Bagarić.

- Ne volim masivan, upadljiv nakit. Ljepše mi je i ženstvenije staviti oko vrata ili ruke nešto manje upadljivo i ženstveno. Zato su ove narukvice pun pogodak. Diskretne su a opet efektne. Nisu upadljive i jako su lijepe - govori atraktivna Sandra, koja je crvenu narukvicu spojila s trendi traper haljinom s velikim volanom.

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell

- Već me nekoliko prijateljica upitalo gdje sam je nabavila. Svima odgovaram da kupe Budi.IN Chic i biraju jednu od šest boja. Pristaju uz traperice ili laganu ljetnu sportsku odjeću, a jednako tako neodoljive su uz lijepe večernje haljine. Sviđaju mi se šljokice, koje inače izbjegavam. Na ovoj narukvici tako su diskretne da i meni predstavlja veselje gledati kako zasvijetle čim pomaknem ruku - govori Sandra.

Obožavaju ih i naše predivne ambasadorice. Neke ih nose kao ogrlicu, a drugima se više sviđa kao narukvica. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ako je i stilska ikona 

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell

S njom se slaže i jedna od naših najpoznatijih modnih “influencerica” i zvijezda jednog od prošlih brojeva Budi.IN-a Josipa Dragun. Ova studentica biologije inače je među najbolje odjevenim Hrvaticama te njeguje minimalistički stil, pa se odlučila za bijelu narukvicu, koju je spojila s bijelom tunikom i gležnjačama. I naša sljedeća zvijezda na naslovnici, riječka liječnica Gabrijela Sopta Primorac, nije odoljela ovom praktičnom ljetnom accessoiresu. Gabrijela zna da je plava posebno efektna u kontrastnim kombinacijama sa žutom, pa uz haljinu nastaje vrlo sretan spoj.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0