Moda

Stilska inspiracija: Opuštena ljetna elegancija Marijane Batinić

Voditeljica je svojim stajlingom još jednom potvrdila koji su 'must have' komadi ovog ljeta, a osim što su udobni, stajliš i elegantni, učinit će da svaka ljetna fotografija izgleda poput prave modne razglednice...

Obožavani ljetni komad mnogih trendseterica zasigurno je kombinezon. Istovremeno mogu biti odvažni, zavodljivi, elegantni, jednostavni, a ponekad i sve to istovremeno.

Zato ne čudi što ove prave "stilske kameleone" voli i voditeljica Marijana Batinić.

Naime, upravo nju često viđamo u najrazličitijim modelima kombinezonima. Od onih jednobojnih elegantnih, pa sve do šarenih i zaigranih, a jedan takav ova atraktivna Splićanka odabrala je i za šetnju rodnim gradom.

Istovremeno elegantan, lepršav i casual, odlično se uklopio u morske fotografije kojima se Marijana pohvalila na svom Instagramu.

Inače, riječ je o modelu iz ljetne Pepe Jeans kolekcije, a moguće ga je kupiti po cijeni od 330 kn. Da je vjerna ovom brendu potvrdila je noseći i trendi papuče s njihovim potpisom.

Cijeli je look zaokružila sunčanim naočalama četvrtastih okvira i trobojnom torbicom koji su bili jedini modni dodaci koje je Marijana nosila. Naravno, nije zaboravila i na vjernog pratitelja svake trendi žene - fotoaparat.

Photo: Instagram @marijanabatinic

Komentari 0