Moda

Stilistica Ivana Pavić za 22-godišnju Helenu je pronašla najbolju modnu formulu

  • U suradnji s Answear.hr portal miss7 je drugu godinu zaredom pokrenuo projekt Shape of You s ciljem da pokažemo da je svako tijelo predivno na svoj način
  • Potrebno je samo naučiti koja nam odjeća najbolje pristaje i kako je kombinirati za najbolje rezultate
  • Pogledaj video 22-godišnje Helene - jedne od 4 sretna dobitnika koji su osvojili odjeću u vrijednosti 3.500 kn, a koje je samo za njih odabrala poznata hrvatska stilistica Ivana Pavić

I ove godine smo pokrenuli projekt Shape of You! Sjećaš se našeg Answear.hr nagradnog natječaja u kojem smo se bacili u potragu za četiri pobjednika, tri ženske osobe i jednom muškom, koji će, osim stilističkih savjeta koji će im biti od koristi ostatak života, osvojiti i outfit iz bogate ponude Answear.hr u vrijednosti od čak 3.500 kn?

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

E, pa odabrali smo naše dobitnike i priredili im iznenađenje koje će pamtiti do kraja života. Kako bi outfiti koje su osvojili u drugoj sezoni miss7 projekta Shape of You što bolje odgovarali njihovom obliku tijela, ali i životnom stilu, u pomoć je pritrčala jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica Ivana Pavić koja je u tisućama modela s web-shopa Answear.hr pronašla baš ono najbolje za njih.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

Mlada i perspektivna Helena Drvenkar na Answear.hr nagradni natječaj prijavila se upravo kako bi naučila koja odjeća najbolje pristaje njezinoj figuri, odnosno kako bi odjećom naglasila svoje atribute.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

''Ne znam kojeg je oblika moje tijelo i najveći problem imam s trapericama. Ne usudim se kupiti ni jedne druge nego slim jer sam uvjerena da mi loše stoje. Također, imam šira ramena koja mi je najlakše sakriti širokom duksom. Niska sam pa muku mučim i s haljinama'', napisala nam je 22-godišnja studentica Učiteljskog fakulteta i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Vrbovca kada se prijavljivala na natječaj.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović

Stilistica Ivana Pavić je odmah primijetila da se radi o djevojci koja voli koketirati s modom i nema problem s odvažnim odjevnim kombinacijama pa je za nju odabrala nekoliko statement, ali istovremeno bezvremenskih komada koje će moći nositi godinama, a da pritom ne izađu iz mode.

 | Autor: Sandra Šimunović Sandra Šimunović Helena nosi: sako Answear Lab, majicu Jacqueline de Jong, hlače Twinset, torbicu Tommy Hilfiger i cipele Answear Lab - sve dostupno na Answear.hr 

Na Helenino oduševljenje, Ivana je za nju odabrala Twinset kožne hlače visokog struka i efektnog kroko uzorka koje vizualno izdužuju figuru. Ove genijalne hlače odlično pristaju u kombinaciji s raznom obućom, no obzirom na Helenine angažmane u Gradskoj vijećnici koji podrazumijevaju eleganciju i određeni dress code, Ivana ih je odlučila iskombinirati s klasičnim crnim salonkama s potpisom brenda Answear Lab.
Vječni karirani sako ravnog kroja savršen je dodatak ovom chic poslovnom stajlingu, a da ne bi sve bilo crno i smeđe, tu je crvena Tommy Hilfiger torbica koja će u trenu podići svaku Heleninu odjevnu kobminaciju.

U videu pogledajte kako se Helena snašla ispred kamere i kojim je odjevnim komadima najzadovoljnija, kao i gdje planira nositi svoj novi stajling.

Projekt miss7 Shape of You organiziramo u suradnji s web-shopom Answear.hr koji nudi tisuće proizvoda poznatih svjetskih marki. Answear.com postoji od 2011. godine, prisutan je u 8 europskih država te odsad i u Hrvatskoj. Adut ovog web-shopa je jednostavna i brza dostava unutar jednog do dva dana kao i besplatni povrat proizvoda za narudžbe iznad 300 kn te program Answear Club koji ti donosi niz iznenađujućih ponuda! 

Photo: Sandra Šimunović

Komentari 0