Moda
1/7

Stil nema cijenu: Ana Ivanović zablistala u povoljnoj vjenčanici

Na luksuzno vjenčanje utrošeno je oko 7,5 milijuna kuna, a u moru glamura isticala se jednostavna vjenčanica čija je cijena bila nevjerojatno skromna...

Najbolja srpska tenisačica, Ana Ivanović i njemački nogometaš, Bastian Schweinsteiger odlučili su u brak uploviti u najpoznatijem gradu na vodi - Veneciji.

Iako nevjerojatno jednostavna, haljina u kojoj je tenisačica izgovorila sudbonosno 'da', bila je u prvom planu. U moru glamura, mnogi su ostali iznenađeni decentnom vjenčanicom koja je svojom cijenom drastično odskakala od ostalih luksuznih detalja ovog vjenčanja.

Naime, lepršava duga haljina obogaćena efektnim naborima, čiji dizajn potpisuje modni brend Parker, može se kupiti po cijeni od 275 eura (oko 2 000 kn).

 

Pics of the #Happy couple! #AnaIvanovic #Ivanovic #bastianschweinsteiger #Schweinsteiger #AnaAndBastianMarried (📷: plavandoski on Twitter)

Fotografiju objavljuje Tennis for everybodyguys! (@happyslamtennis)

Glamurozni stajling upotpunila je gotovo neprimjetnim makeupom te decentnim nakitom, a kako bi sve bilo u istom stilu, umjesto komplicirane frizure odabrala je potpuno raspuštenu kosu prirodnog izgleda.

Iako zarađuju milijune, za svoje su vjenčanje odabrali nevjerojatno ležerne odjevne kombinacije pa je tako i mladođenja pred oltar stao u klasičnom crnom odijelu i bijeloj košulji, bez kravate ili leptir-mašne. Jedini detalj kojim se isticao bio je rever od dvije bijele ruže.

Ana Ivanović još je jednom dokazala kako se stil - ne može kupiti, a ako ste i vi u potrazi za elegantnim i nevjerojatno profinjenim vjenčanicama po pristupačnim cijenama zavirite u našu fotogaleriju gdje vam donosimo najbolje modele iz trenutne ponude Asosa.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0