Moda

Stigla je nova adidas kolekcija, a u fokusu su tri kultna modela koja obožavaju sve trendseterice

Welcome to Club Originals! I to ne bilo koji, već onaj koji proslavlja ideju zajedništva, kreativnu energiju i originalnost mladih ljudi i svih ljubitelja brenda sa „tri crte“. Pomicanje granica kulture današnjice kroz samo izražavanje, individualnost i slobodan duh je ono što inspirira i pokreće najnoviju adidas Originals liniju za sezonu spring/summer 23. Ako i ti dijeliš iste interese, iste vrijednosti, voliš inspirirati druge i da drugi inspiriraju tebe, uživaš u svojoj individualnosti, ali njeguješ osjećaj pripadnosti zajednici, želimo ti dobrodošlicu u Club Originals!

 | Autor: adidas adidas

Osvježeno novom energijom i inspirirano nasljeđem, adidas Club Originals je mjesto okupljanja koje inspirira kreativne zajednice i daje novi život row i oldschool mjestima. I sve to kroz tri kultne siluete – Superstar, Rivalry i Gazelle. Ovi klasični modeli tenisica, koji su osvojili ljubitelje streetstyle-a širom svijeta, dio su nove Originals kolekcije. Prvobitno dizajnirani za košarkaške terene, ali proslavljeni u hip hop i skate krugovima, legendarni adidas modeli tenisica već desetljećima oduševljavaju ljubitelje sneaker kulture i one koji odvažnim načinom odijevanja žele istaknuti svoju autentičnost.

 | Autor: adidas adidas

Svakoj generaciji je potrebna svojstvena ikona. Ne postoji veći klasik sa kojim možeš osvojiti svijet od slavnog Superstar-a koji je za kratko vrijeme doživio globalnu popularnost. Klasičan shell oblik je dizajniran za novu generaciju stvaralaca urbane kulture. Promijeni svijet u ovoj ikoničnoj silueti koja donosi klasičan i nezaobilazan izgled svakom outfitu.

 | Autor: adidas adidas

Živi svoj život, bez obzira kakav je. Nikada nemoj pristati na kompromise u samo izražavanju, baš kao što to čini adidas Gazelle. Prvobitno dizajnirana za igranje košarke, ova tenisica je, zahvaljujući tebi, postala ikona. I to ona koja remeti status quo i gura kulturu ispred svega ostalog, korak po korak.

 | Autor: adidas adidas

Biti originalan znači bez zadrške izražavati svoju kreativnost. Buzz Sneaker Station vjeruje u kreativnost i slavi je. Živi život u kojem ćeš kreirati ono što želiš, plesati kako želiš, razmišljati kako želiš i sanjati ono što želiš. Nova adidas kolekcija čeka te u BUZZ trgovinama ili na web shopu!

 | Autor: adidas adidas

Budi cool, budi original!

Photo: adidas