Moda

Vrući britanski brend: Missguided u Hrvatskoj!

Omiljeni high street brend koji rado nose modne insajderice, cool cure, blogerice, pa i pjevačice i glumice, Missguided, od sada se može kupiti i u našoj trgovini. Saznaj kojoj!

Ovo je brend koji je uvijek korak ispred trendova koje viđamo u drugim high street trgovinama. Brend Missguided već je godinama mjesto za šoping broj jedan brojnih trendseterica. Ako si u potrazi za jednostavnom haljinom koja savršeno prikriva sve mane na tijelu, web stranica ovog brenda će ti biti najbolja prijateljica (ako već i nije). Ima li bolje preporuke? Ima! Ono po čemu se Missguided posebno ističe su više nego povoljne cijene.

Novu kolekciju slavne kuće u Hrvatsku je doveo XYZ store: zanimljive haljine, bikerske jakne s velikim apliciranim cvjetovima, male svilene topiće i nevjerojatno udobne cipele. XYZ store na svom Instagram profilu objavio je sliku savršene jesenske jakne, a cijena je oko 350 kuna.

 

A post shared by XYZ FASHION (@xyzfashionstore) on

@missguided has landed in #XYZ stores! 😱😍 #NewBrand #NewSeason #NewArrivals #XYZstyle #XYZfashion #missguided #femmefatale

A post shared by XYZ FASHION (@xyzfashionstore) on

Ono čemu se posebno veselimo je Barbie kolekcija u kojoj dominiraju tipične pink i ružičaste boje, pliš, prozirne mrežaste majice, pa i military uzorak. Taj vojnički motiv daje do znanja kako Missguided nose snažne cure, koje se ne boje istaknuti obline, ali ni stav. Prototip suvremene barbike.

 | Autor: missguided missguided

Osim Barbie kolekcije, na stranicama Missguideda je i kolekcija nastala u suradnji s nritanskim modelom Jourdan Dunn imena Londunn. U toj kolekciji dominira vintage traper, zagasito žuta boja na topićima i haljinama s tankim naramenicama, te poigravanje sa sportskim lookom. Poput finih poslovnih hlača koje imaju sportsku traku po dužini noge. Cijene su i dalje do prihvatljivih 300 kuna koliko ćeš izdvojiti za bomber jaknu ili pak 80 kuna koliki košta sportski top.

 | Autor: missguided missguided

Photo: missguided
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daria12

    Steta sto u Italiji najveci broj je 40.🙁