Moda
ovratnik

Statement ovratnici ovog će proljeća biti jako popularni, ovo su 4 modela koje ćemo nositi

  • Odvažan ovratnik na košulji ili bluzi outfitu daje poseban štih, a ovog proljeća možemo birati između nekoliko vrsta za uklopiti u modne kombinacije
  • Duži ili širi, u boji ili s efektnim uzorkom, ovi će se ovratnici lijepo istaknuti, a mogu se kombinirati na razne načine
  • Pronašle smo nekoliko primjera kako različite ovratnike najbolje uklopiti u stylinge!

I najmanji detalj može imati iznimno velik utjecaj na cjelokupan izgleda našeg outfita te ga u potpunosti podići na višu modnu razinu. Statement ovratnik koji se ističe svojim dizajnom te zahvaljujući načinu na koji je ukomponiran u naš outfit, jedan je od takvih detalja na odjevnim komadima, a ovog će proljeća biti jedna od glavnih mogućnosti kojima možemo transformirati svoj outfit i učiniti da izgleda jako stylish.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARAH MONTEIL (@_sarahbiii_)

Možda vas zanima H&M košulja u kojoj želimo dočekati proljeće! Nije stvar samo u prugicama, očarao nas je ovratnik na vezanje Rubrika Moda Moda

Dugačak, špičasti ili podignuti ovratnik, onaj u jarkoj boji poput trendy ružičaste ili crvene ili pak upečatljivog uzorka, svejedno koji odaberemo, svako na svoj način možemo stilizirati u novim stylish proljetnim kombinacijama! 

Trend je već bio vidljiv i na modnim revijama dizajnerskih brendova za proljeće i ljeto, poput Guccijevog ovratnika na džemperu, koji je bio ukrašen svjetlucavim metalnim detaljima! Ovaj trik za lakše i bolje stiliziranje outfita viđen je i u kolekciji Prade te Driesa Van Notena.

ovratnik | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Gucci proljeće/ljeto 2024.

Za proljeće, statement ovratnik svakako će biti jedan od načina kojim možemo osvježiti svoj look. U nastavku donosimo primjere kako!

Ovratnici s uzorkom

Miješanje uzoraka uvijek je dobar recept za upečatljiv outfit, a to možemo učiniti i na suptilan način kroz kombiniranje različitih printeva na ovratniku košulje i majice koju nosimo preko nje! Sportsko casual styling još će bolje izgledati uz sokne i fisherman sandale.

ovratnik | Autor: Instagram @double3xposure Instagram @double3xposure Foto: Instagram @double3xposure

Neutralni kontrasti

Klasičan bijeli ovratnik s bijelim špičastim rubovima uvijek izgleda dobro, a u kontrastnoj slojevitoj kombinaciji s crnim komadima bit će jako chic modni spoj.

ovratnik | Autor: Instagram @lifeofboheme Instagram @lifeofboheme Foto: Instagram @lifeofboheme

Ovratnici u jarkim nijansama

Možda najlakši način da popratimo ovaj trend je biranje komada s ovratnikom u jarkoj boji, od Barbie ružičaste, uz primjerice crni blazer i mini suknju, a uvijek možemo otići i u dramatičnijem smjeru te u kombinaciju spojiti i druge odjevne komade u jarkim bojama!

ovratnik | Autor: Instagram @dylanasuarez Instagram @dylanasuarez Foto: Instagram @dylanasuarez

Dugi bijeli ovratnik za slojevite outfite

Duži bijeli ovratnik vrlo je lagan za kombiniranje te će elegantno doći do izražaja i u kombinaciji ispod chunky pletiva dok temperature još ne porastu.

ovratnik | Autor: Instagram @harlingross Instagram @harlingross Foto: Instagram @harlingross

Diane von Furstenberg x Target kolekcija Možda vas zanima Velika Diane von Fürstenberg napravila je kolekciju za poznati lanac trgovina, sigurni smo da će planuti! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lifeofboheme

Komentari 0