Moda

Statement čarape u koje ćete se odmah zaljubiti

Dizajnerske čarape Wigglesteps od sada se mogu kupiti u Hrvatskoj, a svojim šarenim uzorcima osvojit će sve modne zaljubljenike

Očekuje nas izrazito šarena jesen, a razlog tome dolazak je poznatog njemačkog brenda čarapa Wigglesteps na hrvatsko tržište. Šarene čarape i dokoljenke ovog poznatog brenda od danas su u prodaji na wigglesteps.si/hr, u XYZ Premium Fashion Storu i XYZ Studio prodavaonici u Zagrebu i u XYZ Premium Fashion Storu u Splitu, a svojim dizajnom zasigurno će oduševiti sve modne zaljubljenike.

 | Autor: Wigglesteps Wigglesteps

Ove statement čarape, kao što sam opis govori, nose određenu poruku, raznih su boja te su namijenjene osobama koje same kreiraju svoj stil i same postavljaju modne trendove. Posebna izrada i izvrstan dizajn čine ove čarape pravim must have komadom ove sezone. Izvrsni motivi jedan su od glavnih razloga zašto ćete se zaljubiti u Wigglesteps čarape. Ako ste ljubitelj životinja, Wigglesteps će vas oduševiti asortimanom čarapa sa životinjskim motivima, posebno čarapama s francuskim buldogom, zebrom, jednorogom te različitim preslatkim motivima mačaka i psića. Velika je potražnja za cvjetnim i ljubavnim motivima, a apsolutni su hit Wigglesteps-ice s art, vintage i retro te urbanim motivima.

 | Autor: Wigglesteps Wigglesteps Lansirane su 2014. godine u Njemačkoj te su u vrlo kratkom roku postale pravi modni hit u cijeloj Europi. Svaki model napravljen je s ciljem da vlasniku uljepša i razveseli dan i to najviše zbog trendovskih boja i zabavnih izjava. Godišnje nude preko 50 novih „statement“ inovativnih uzoraka, a nose ih žene i muškarci koji znaju nositi boje na odvažan, napredan i nekonvencionalan način. Posebna pozornost stavljena je i na način izrade i kvalitetu materijala. Tehnologija proizvodnje Wigglesteps čarapa jedinstvena je, moderna i ekološki prihvatljiva. Napravljene su od prozračnog materijala s membranama koje sprječavaju znojenje, reguliraju vlažnost stopala, a time i hlađenje te grijanje, te su stoga idealne za sve koje imaju problema sa znojenjem stopala. Unutrašnjost čarapa napravljena je od organski uzgojenog pamuka, a naizgled su bešavne. Razlog tome su fini, gotovo nevidljivi šavovi koji omogućuju potpunu udobnost. Trenutno se u ponudi nalazi skoro 200 ženskih, muških i dječjih različitih modela. Čarape su univerzalnih veličina, cijena ženskog para čarapa je od 59,97 kn do 67,47 Kn, a muškog 74,97 kn.

 | Autor: Wigglesteps Wigglesteps

Photo: Wigglesteps

Komentari 0