Moda
Startas. Ali gumeni. Nova jesenska kolekcija. Startas. Ali gumeni. Nova jesenska kolekcija. Startas. Ali gumeni. Nova jesenska kolekcija. Startas. Ali gumeni. Nova jesenska kolekcija.

Startas. Ali gumeni. Nova jesenska kolekcija.

Na policama Borovo prodavaonica početkom mjeseca pojavile su se nove Startasice. Ali gumene.

Povijest legendarnih Startasica već znaju svi. Nastale su 1976., a izvorno su dizajnirane za igranje stolnog tenisa. Platnene, kožne a sada i gumene, niske i visoke tenisice s gumenim potplatima izrađene su od prirodnih materijala, pamučnog platna, kože ili prirodne gume.

Kroz godine su dobivale razne modne inačice, niske, visoke, raznih uzoraka ili dodataka kao mašne ili šljokice, postale su nezaobilazni komad obuće koji savršeno nadopunjuje razne modne kombinacije. Dizajn, maštovitost, ali i kvalitetu u posljednjih godinu dana pohvalili su mnogi stavivši ih na svoje stranice kao što su to Vogue, InStyle, ali i New York Times. Za sve ljubiteljice, ali i ljubitelje Startasa, koji su do sada svoj omiljene Startasice mogli nositi samo za sunčanih dana, predstavljene su gumene Startasice. Gornjište i potplat od gume, unutrašnjost od toplog filca i meka uložna tabanica, osiguravaju vam suhe i tople noge, bez kompromisa, uz prepoznatljiv Startas dizajn.

 | Autor: Startas Startas Još jednom, Startasice vas vode natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata. I danas, u istoj tvornici u Vukovaru, čarolija ručne izrade Startasica se nastavlja. Još uvijek treba jedan sat - od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kad ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade. Startas. Ručni rad od prirodnih materijala s ljubavlju iz Vukovara. Unisex boje za nju i njega, crvene, crne, plave i maslinasto zelene. I jedne roze samo za nju. Veličine od 36 do 42 za nju, i od 41 do 47 za njega.

Modeli za nju i njega po cijeni od 349 kn dostupni su u slijedećim prodavaonica Borovo: Zagreb - Trg E. Kvaternika 3, Zagreb - Dubrava 33, Zagreb - Pothodnik, Zagreb - Tratinska 73, Zagreb - Ilica 142, Zagreb - Preradovićeva 16, Velika Gorica - Zagrebačka ulica 4, Osijek - Trg A. Starčevića 12, Vinkovci - Kralja Zvonimira 1, Vukovar - J.J.Strossmayera 5, Šibenik - Kralja Tomislava bb, Split - Krešimirova 2, Zadar - Široka ulica bb, Rijeka - Korzo 12.

Photo: Startas

Komentari 0