Moda 30. studenoga 2022.

Starke, ali s platformom! Dolaze u 6 boja, no hoće li im stari obožavatelji dati šansu?

Converse Run Star Legacy CX
net-a-porter.
  • Starke s platformom već neko vrijeme svojim neobičnim dizajnom privlače pažnju
  • Nakon modela Run Star Hike, stigao je i model Run Star Legacy CX s futurističkim potplatom od mekane pjene
  • Model je ovo kojem je na prvom mjestu uodbnost i funkcionalnost, a dolazi u šest zanimljivih boja

Otkako je Convers udružio snage s dizajnerom JW Andersonom, uspjeli su stvoriti poprilično gromoglasan model Run Star Hike, a koji je u svega nekoliko mjeseci od lansiranja uspio postati jedan od omiljenih modela. I ne samo da je postao jedan od omiljenih modela, nego je njegov uspjeh doveo i do nekoliko zanimljivih nastavaka priče u istom smjeru, kao što je to slučaj s nedavno predstavljenim modelom Run Star Legacy CX.

haljine Možda vas zanima... 5 kombinacija haljina i cipela koje uvijek prolaze! Složili smo i 5 stylinga Rubrika Moda Moda

Slično kao i njegov prethodnik, i Run Star Legacy CX također je zadržao prepoznatljivi identitet Chuck Taylor All Star modela, bez dekonstrukcije elemenata po kojima je ovaj kultni model već desetljećima poznat pa je tako gornji dio izrađen od platna identičan oldschool modelima, dok je potplat oštro i futurističko odstupanje od klasike na koju smo navikli i vrlo vjerojatno crpi inspiraciju od modernih trail trkača.

 | Autor: PR PR Buzz Sneakers, Run Star Legacy CX (829,00 kn)

Run Star Legacy CX osvanuo je u čak šest različitih boja, a zanimljivim dizajnom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, Converse je stvorio model kojem su funkcionalnost i udobnost i tijekom cjelodnevnog nošenja na prvom mjestu. CX oznaka govori nam da je inovativna pjena koju je Converse počeo koristiti prije dvije godine inkorporirana i u ovaj model, a zbog čega ove tenisice kao i ostali modeli napravljeni od istog materijala pružaju osjećaj hodanja po oblacima. 

converse Možda vas zanima... Kultne Starke imaju novo lice i već su postale pravi modni hit! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Converse Converse

Moramo priznati da doista izgledaju super udobno, a jedino pitanje je može li ta garantirana udobnost kupiti srca obožavatelja koji su brendu vjerni već desetljećima ili je u pitanju ipak model koji je više osmišljen da osvoji neke nove generacije. Nama svakako izgleda i više no dovoljno cool da mu damo šansu!

Komentari 0