Moda

Stajliš zavjet usklađenih parova: U dobru, zlu i modi

Kažu da se suprotnosti privlače, no kada je u pitanju slaganje odjeće za zajednički izlazak, uvijek je bolja varijanta - usklađenost!

Postoje neke sretnice koje pronađu frajera sa puno stila, a sretnice su jer ne trebaju “intervenirati”. Moda je bolja udvoje. I ne, tu ne mislimo na one trenutke kad vi i vaša bolja polovica izgledate kao blizanci. Iako je u zadnje vrijeme “twinning” jako popularan u modnom svijetu, ostavite to ženama i njihovima najboljim prijateljicama. Ipak, sa svojom partnericom se možete uskladiti na neke druge načine. Možete nositi iste tonove odjeće ili biti stilski blizu. Primjerice, basic T-shirtovi s imenima omiljenih bendova, traperice i udobne tenisice, zaslužuju stilsku peticu, a udvoje bi to značilo - desetku! Dakle, samo naprijed.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ipak nekada najviše volimo vidjeti elegantnu verziju ljubavnog para, koja se ne događa toliko često (možda na godišnjicu veze ili kakvu svadbu). U muškom svijetu elegancija je druga riječ za “fine” hlače, sako, košulju i cipele u kojima nakon pet sati bole noge, ali jednom godišnje se da izdržati. Za cure je elegancija toliko širok pojam, ali one si za zadatak daju da se barem u jednoj stvari “slažu” sa stylingom svog odabranika. Neke će čak ići toliko daleko da će i same odjenuti odijelo i to je tako seksi! Žena koja ima toliko samopouzdanja da može nositi odijelo zrači neuobičajenim seksepilom i to je tako privlačno! 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Kao stilska inspiracija uvijek najbolje posluži - ulica. Stajliš parovi posvuda su oko nas, a ako trebate malo legendarnih stilskih lekcija, predlažemo da se ugledate u stare ikone Hollywooda. Ne znamo od kud bi krenuli... Pa evo, za početak Humphrey Bogart i Lauren Bacall. Zaljubili su se na setu filma “To Have and Have Not” davne 1944. Lauren Bacall klasična je ljepotica tog doba, a o njenom stilu mogle bi se pisati knjige. Uvijek je bila savršeno odjevena, a komadi koje je nosila naglašavali su njene najbolje adute. Humphrey i ona uvijek su izgledali besprijekorno usklađeno. Uvijek u odijelu, Humphrey bi svojoj boljoj polovici prepustio svjetla reflektora.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

S druge strane, potpuno drukčiji i 30-ak godina “stariji” par su bili Bianca i Mick Jagger. Ikone stila sedamdesetih, Bianca i Mick savršena su inspiracija za parove koji vole boho chic. Potpuno opušten i lišen svih modnih pravila.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Jedan od najmoćnijih modno-celebrity parova današnjice, Victoria i David Beckham, iako su u prošlosti imali potpuno suprotan stil, posljednjih se nekoliko godina odijevaju prilično usklađeno. Je li to zato što je Posh prestala biti posh ili zato što je David modno sazrio, nije niti važno jer funkcionira odlično.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Prava klasična modna priča ispričana je kroz odjevne kombinacije kraljevskog para Kate i William. Odmjerenost i elegancija ovaj par stavljaju u vrh najstajliš ljudi na svijetu. Inspiracije ne nedostaje, tako da nema više izlike. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0