Moda

Stajliš putovanje u Veneciju: Svi su gledali u Sevkinu jaknu

Za šetnju jednim od najromantičnijih gradova pjevačica je odabrala jednako romantičan outfit

Nakon što se nedavno našla u centru pažnje zbog nevjerojatne Gucci suknje, kakvu nosi i Beyonce, Severina je spremna još jednom oduševiti ljubiteljice mode koje se redovito inspiriraju njezinim stilom.

Naime, pjevačica je odlučila uzeti kratki predah od svakodnevnih obveza te otputovati u susjednu Italiju. Točnije, jedan od najromantičnijih gradova na svijetu - Veneciju.

 

Mille baci... 🇮🇹 #venice #italy #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Naravno, modna maherica Severina pobrinula se da se čak i svojim stajlingom prilagodi imidžu grada pa je odjenula retro haljinu koja odiše romantikom, ali i trendy detaljima poput volana i točkastog uzorka.

No, unatoč modnim brojnim dodacima, upečatljivom šeširu, naočalama i marami, svi su pogledi bili usmjereni samo prema upečatljivoj bomber jakni. Umjesto basic jednobojnih modela Severina je odabrala onaj neobičnog uzorka, a svaka dama bi u svom ormaru trebala imati barem jednu takvu jaknu koja samo jednim potezom može podignuti čak i najdosadniju kombinaciju.

Osim toga, pjevačica je pazila i na najsitnije detalje pa je odabrala "nude" make up te jednostavno raspustila kosu. Sve više od toga bilo bi previše, zar ne?

Photo: arhiva

Komentari 0