Moda

Stajliš i na minusu: Ima li kraja Bojaninom super stilu?

Modna maherica u samo jednoj odjevnoj kombinaciji uspješno je iskombinirala sve najveće trendove

Ako bacite pogled na Instagram profil Bojane Gregorić mogli biste pomisliti kako je s dobrom vilom zaduženom za modni ukus postigla poprilično dobru nagodbu. Ili je susrela zlatnu ribicu koja ispunjava tri želje (koje su druge dvije ne znamo, ali padaju nam na pamet odlična frizura i besprijekoran ten)... Ustvari, nije ni bitno jer jedno je sigurno... Bojanino indijansko ime sasvim sigurno bi bilo "Žena koja ima stila".

Ponekad se čini kako njezinoj mašti nema kraja pa je u jednom trenu gledamo kao profinjenu damu dostojnu svjetskih crvenih tepiha, a u drugom kao zaigranu djevojčicu koja bi iz svoje trendy torbice u svakom trenu mogla izvući bojanku i bojice... Kako god, svi uživaju u njezinim modnim izletima...

Ovog puta iznenadila je stajliš odjevnom kombinacijom kojom prevladavaju metalik nijanse, ali i rokerski stil.

"Kao cool sam ovako na 0 stupnjeva, griju me detalji", napisala je glumica u opisu fotografije, a svi će se složiti kako nikome ni ne bi moglo biti hladno uz ovakve detalje.

Osim plisirane metalik suknje za kojom ove sezone luduju sve trendsetterice, pjevačica je odjenula kožnu jaknu sa zakovicama te gležnjače sa sličnim detaljima. Naravno, i crna torbica neobičnog oblika slijedi ovu modnu priču. Riječ je o dizajnu za koji je zaslužna Zagrepčanka Gordana F. Hubzin, vlasnica brenda MalaGbag.

Kako je Bojana otkrila hashtagovima riječ je o još jednoj u nizu modnih suradnji u kojima glumica ima ulogu modela.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0