Moda

Stajling u kojem je prošetala ova prolaznica zamalo nas je ostavio bez teksta. Pršti osobnošću!

  • U našoj modnoj analizi do sad smo naišli na doista osebujne izričaje, no ovaj nas je zamalo ostavio bez teksta
  • Prolaznica na zagrebačkim ulicama predstavila je uspješan spoj "alternativnih" modnih komada
  • Ipak, svu pažnju uzeo je šešir ukrašen motivom novinskih listova - dodatak koji do sad nismo vidjeli

Na gradskim ulicama nerijetko imamo prilike susresti uistinu osebujne stajlinge, a upravo je takav i ovaj pred tobom. U središtu Zagreba zamijetili smo prolaznicu čiji stajling vrvi doista neuobičajenim modnim komadima. Osnovu njezine  modne kombinacije činio je traper kombinezon s naramenicama i spuštenim hlačama, a uz njega je kombinirala jednostavnu crnu majicu.

 | Autor: Neva Zganec/PIXSELL Neva Zganec/PIXSELL

Možda vas zanima Plastic fantastic! Smiona modna kombinacija poput ove doista se rijetko viđa na našim ulicama Rubrika Moda Moda

Našli su se tu i modni dodatci u crnoj boji, uključujući crnu veliku torbu, ravne sandale s rupičastim remenom i kožne rukavice za vožnju. Također, cjelokupni stajling upotpunjen je i satom te sunčanim naočalama, praktičnim dodatcima modernog izgleda. Zanimljiv je i način na koji je prolaznica stilizirala zaštitnu masku za lice, koja je zahvaljujući vezici postala i ogrlica.

Stil ove Zadranke tako je originalan i otkačen - dajemo joj čistu peticu!

No, složit ćeš se, stvarna zvijezda ovog osebujnog 'looka' zasigurno je šešir koji djeluje kao da je formiran od novinskih listova. Moramo priznati kako se ovaj upečatljiv modni dodatak doista jedan od najneočekivanijih, a istovremeno modno najzanimljivijih predmeta s kojima smo se do sada susreli pri našoj analizi ulične mode.

Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Komentari 0