Moda

Spužva Bob Skockani zavladao modnom pistom

Vesela i razigrana revija brenda Moschino, koja se održala u četvrtak 20. veljače, izmamila je osmijeh svim posjetiteljima Milano Fashion Weeka. Jeremy Scott je išao do kraja!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Moschino je poznat kao brend koji se voli poigravati s modnim pravilima, koji provocira, diže kič na neku posve novu razinu i stvara komade koji postaju must have trendseterica diljem svijeta.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Provokacija i takozvana junk kultura u suštini je samog Jeremyja, stoga se mnogo očekivalo od nove kolekcije. Neki bi rekli da je dizajner uspio, drugi da je ipak kod pojedinih modela pretjerao.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U fokusu kolekcije je Spužva Bob Skockani i McDonald's, klasični Chanel kostimi na posve neklasičan način, zlatno i traper – Moschino na n-tu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Za defile Jeremy je na pistu pustio slatkiše – manekenke umotane u 'čokoladu', sirne grickalice i kokice.

U galeriji detaljnije pogledajte dio kreacija nove kolekcije Moschina...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0