Moda

Spremni za blagdane uz novi broj Budi.IN magazina!

Donosimo vam najljepše ideje za blagdanski stol, recept za najsočniju puricu, glamurozne crvene komade i još puno toga...

Kao da je nepisano pravilo da baš u ovo vrijeme godine treba nositi crveno više nego ikada, a mi se ne bunimo jer ova boja ljubavi je tako glamurozna i chic. Pa vam u subotnjem broju Budi.IN magazina donosimo sve o glamuroznoj crvenoj i naravno, najljepše komade iz dućana u ovoj boji ljubavi. Kako je blagdansko vrijeme na svom vrhuncu, crvena postaje sve popularnija. Prva asocijacija na Božić je baš ta boja, za Novu godinu crveno rublje nosi sreću, a crveni ruž nam kroz cijelu godinu podiže raspoloženje i prvi je izbor za neke posebne prilike. U blagdansko vrijeme nekako češće naginjemo crvenim komadima u ormaru, u dućanima hodamo prema vješalicama s crvenim haljinama, a omiljeni brendovi i dizajneri su se pobrinuli da nam izbora ne nedostaje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Da biste za blagdanske partyje i najluđu noć u godini (koju jedva čekamo), bili zvijezda na plesnom podiju, donosimo vam hit shopping listu najljepših cipela. Naše najbolje “prijateljice”, štikle, odjenule su u prosincu najljepše ruho i spremne su za sve najluđe partyje u gradu. Ako su ikad šljokice u trendu, onda je to upravo sada.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija U beauty rubrici donosimo vam pregled svih kistića koji će vam ikada trebati. Jeste li ikad vidjeli kovčežić nekoga make-up artista? O.K., sve je puno šminke, ali kistovi: kratki, dugački, debeljuškasti, razni i mazni... pa to stvarno izgleda predivno, dok se u glavi formulira pitanje - stvarno, sve mi to treba? Nije nužno da imamo sve, kaže vizažistica Ena Čavlović, ali svaki od njih ima niz prednosti. Ovisno što najviše koristite... ne izlazite iz kuće bez sjenila? Ili vas možda prepoznaju po savršeno nanesenom ružu? Možda ste tip osobe koja skuplja pudere i najviše pozornosti pridaje podlozi? Ovisno o području obožavanja, predlažemo da isprobate kistove, ako još niste, jer ne samo da ekonomiziraju trošenje proizvoda nego se tekstura stvarno drukčije sljubi s licem. Kad govorimo o strobingu i sličnim tehnikama, kistovi su tu nezaobilazni. Također, kod rumenila, sjenčanja, sjenila...

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell U interijerima donosimo vam najljepše ideje za blagdansku čaroliju za stolom... Treba li reći više? Na kraju s nama otputujte Indiju, koja će vas potpuno očarati. Gdje ćeš tamo sama, opasno je za žene?!, bila je reakcija kad je pravnica iz Sarajeva Emina Mameledžija rekla obitelji da putuje u Indiju. Sama. A ostatak pročitajte u subotu u novom Budi.IN-u. 

U subotu vam uz Budi.IN darujemo i Wet'n'Wild make up proizvode. Možete birati između dvije palete sjenila od osam boja, deset nijansi olovaka za oči i sedam tuševa. 

Ne zaboravite da je na kioscima i naš Budi.IN Chic uz koji darujemo srebrni privjesak u obliku srca. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0