Moda

Spremni za Black Friday? Otkrijte gdje vas čekaju najbolji popusti

Pred nama je najluđi petak u godini, a mi smo pripremili shopping vodič koji će vam pomoći da ulovite najbolje popuste

Dugogodišnja američka tradicija koja obilježava početak božićnog shoppinga, polako postaje i dio naše kulture. Radi se, naravno, o fenomenu poznatom kao Black Friday koji bi se slobodno mogao nazvati i shopping praznikom, jer na taj dan trgovine nude najbolje i najveće popuste u godini, što kod kupaca izaziva pravu "groznicu" za kupovinom. Upravo to događa se ovaj petak, a najbolji popusti su u online trgovima. Tako će webshop Abrakadabra.com na jedan dan cijene određenih proizvoda sniziti za čak 80 posto, a korisnici Amex kartice ostvarit će i dodatnih 10 posto popusta.

Black Friday obilježava se i na ASOS-u i to cijeli vikend, a uz kod GOGOGO ostvarujete 20 posto popusta na sve!  | Autor: arhiva arhiva asos.com, 86 eura (-20% uz kod)

U online trgovini Farfetch velika rasprodaja počinje u ponoć, a po sniženim cijenama moći ćete nabaviti odlične dizajnerske krpice.

Dizajnerski komadi na nevjerojatnim popustima čekaju vas i u webshopu Nordstrom, gdje je Black Friday već počeo. 

 | Autor: arhiva arhiva Ray Ban "Wayfarer", 746,77 kn

Black Friday vikend čeka vas i u Malai Concept Store u Teslinoj ulici u Zagrebu, ali i u njihovom online shopu. 

 | Autor: Sanja Jagatić Sanja Jagatić

Malai će svojim kupcima ponuditi popust od 20% na skoro cjelokupnu ponudu, a popust će se također moći iskoristiti i putem web-a, uz kod MALAI20. Black Friday počinje u petak i trajat će sve do nedjelje.

 | Autor: Sanja Jagatić Sanja Jagatić

Iako je online kupovina daleko manje stresna od ludovanja po trgovinama, morate se pripremiti na vrijeme, pa je najbolje da već danas bacite oko na komade koje biste htjeli ugrabiti. U nastavku donosimo neke od najboljih shopping ulova, koje ne želite propustiti:

 | Autor: arhiva arhiva Ugg "Kelly", nordstrom.com, 694 kn

 | Autor: arhiva arhiva asos.com, 40 eura (-20%)

 | Autor: arhiva arhiva Lancôme paleta sjenila, nordstrom.com, 525 kn

 | Autor: arhiva arhiva Adidas, asos.com, 100 eura (-20%)

 

Photo: arhiva

Komentari 0