Moda

Spremna za mjesec partyja? Imamo 3 odlična modna prijedloga

  • Tri žlice borovih iglica, prstohvat cimeta, set zvončića i pregršt zlatnog praha - sastojci za blagdanske partije spremni. A tvoj outfit?
  • Bez obzira na to voliš li božićnu i novogodišnju euforiju ili uopće nisi ljubiteljica, jednu stvar čak i Grinch ima spremnu - odjevnu kombinaciju!
  • Osmislila sam tri outfita za razne partyje tijekom prosinca - jedan look za poslovni domjenak, kombinaciju koja bi posramila svakoga božićnog vilenjaka, i onaj najdraži, za najluđu (ali vrlo sofisticiranu) posljednju noć u godini.

Vječno žensko pitanje, na koje ni filozofi dosad nisu smislili odgovor, mene ni ovaj put nije zaobišlo. A pitanje glasi: "Što odjenuti?" Tako sam mislila i mislila i na kraju sam uspjela osmisliti tri potpuno različite blagdanske kombinacije. Odakle mi inspiracija, pitaš se? Pa, vjerovala ili ne, ovoga su me puta inspirirale ni više ni manje nego - Jamnica boce gazirane mineralne vode iz blagdanske kolekcije. Da, dobro si pročitala! Toliko su slatke i neodoljive da bih ih najradije nosila u ruci kao modni dodatak.  

 | Autor: miss7 miss7

Jer crvena je boja blagdana

Crvena. Boja ljubavi i boja koja privlači poglede. Boja koja zrači posebnom energijom. Nisam mislila da sam tip za crvenu, ali ovaj me je komad razuvjerio. Haljina je toliko divna da se u njoj jednostavno moraš osjećati posebno. Preslatke naramenice koje se vežu u dvije mašne i njezina raskošna suknja čine je savršenom za božićni domjenak. Kombinirala sam je s bijelom dolčevitom, bijelim hulahopkama bijelim cipelama s niskom petom - jer bijelo i crveno se vole! A vole i druge blagdanske boje pa sam kombinaciju završila zlatnom torbicom i zelenim statement naušnicama. Ova kombinacija baš "vrišti" Božić, zar ne?

 | Autor: miss7 miss7 Haljina - Malai Concept Store (790 kn), dolčevita - Reserved (149,99 kn), hulahopke - Calzedonia (49,99 kn), cipele - Högl (999 kn), torbica - Ulični ormar (150 kn), naušnice - vintage

U ulozi vilenjaka

Za ovaj stajling inspirirala me zelena, ali uspjela sam spojiti i sve ostale blagdanske boje! Bijelu bluzu s trendi puf rukavima, čipkastim detaljima i preslatkom mašnom spojila sam sa zelenom suknjom. Naravno, morala sam dodati i malo božićnog začina pa sam se odlučila za crvene hulahopke i gležnjače u istoj boji. Ni ovaj look nije mogao proći bez zlatne, koju sam uklopila pomoću zlatnog rajfa. Ako se poželiš osjećati kao vilenjak, ovo je prava kombinacija da zapapriš svim onim Grinchevima jer je ova kombinacija definitivno oličenje Božića! I da, u njoj nikako nećeš proći nezamijećeno. 

 | Autor: miss7 miss7 Suknja - Benetton (399 kn), bluza - Malai Concept Store (710 kn), čizme - Högl (1499 kn), hulahopke - Calzedonia (49,99 kn), rajf - Primark (19,99 kn)

Blještavo u novu godinu

To me dovodi do haljine u koju sam se zaljubila na prvi pogled. Njezini chic puf rukavi, preslatka mašna i lepršav kroj osvojili su me odmah! Trebam li uopće išta reći o kombinaciji leopard uzorka i zlatne boje?! Predivna je i neobična, baš kakva je i ljubav na prvi pogled. Ma, dovoljno ju je vidjeti i sve je jasno, apsolutno je savršena! Haljina mislim. U struku sam je stegnula prekrasnim zlatnim vintage remenom, a cijeli outfit zaokružila sam žarkim bojama. Odlučila sam se tako za crvene cipele i upadljive crvene naušnice. U ovom outfitu mogla sam se zamisliti kako odbrojavam do ulaska u novu godinu. Znaš kako kažu, kako uđeš u novu godinu, takva ti bude cijela sljedeća. Pa, ne bih se ni malo bunila da mi cijela godina bude čarobna poput ove haljine

 | Autor: miss7 miss7 Haljina - Malai Concept Store (980 kn), cipele - Högl (1199 kn), naušnice - Reserved (39,99 kn), remen - vintage

Bilo da se više vidiš u prvom, drugom ili trećem outfitu, jedno je sigurno - ni s jednim nećeš pogriješiti! A u slučaju da ti ni ovo nije dovoljna inspiracija za blagdanske stajlinge, ne zaboravi da Jamnica gazirana mineralna voda u blagdanskoj kolekciji ima još šest boca. Možda te baš neka od njih inspirira za još neki čarobni blagdanski look. 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7

Komentari 0