Moda

Spremna za Black Friday? Mi znamo gdje shoppingirati za manje

Najuzbudljiviji petak u životu svake šopingholičarke je pred vratima, a ako kojim slučajem ne znaš gdje hvatati najbolje popuste - tvoj miss7 je sve istražio umjesto tebe!

Black Friday je dugogodišnja američka tradicija koja obilježava početak božićnog shoppinga, ali i sveti dan za sve šopingholičarke jer je ovo jedinstveni dan u godini kada svi veći lanci dućana, trgovine i brendovi časte s popustima. Fenomen Black Fridaya polako postaje i dio naše kulture, jer su iz godine u godine popusti i povoljne akcije sve bolje i bolje. 

Na ovaj shopping praznik trgovine nude najbolje i najveće popuste u godini, što kod kupaca izaziva pravu "groznicu" za kupovinom. Upravo to se događa ovaj petak, a mi smo odlučili istražiti koji su najbolji popusti i akcije koje svakako trebaš iskoristiti ovog petka. Iako nam se sviđa online kupnja jer je daleko manje stresna od stajanja u trgovinama i otimanja za super cool komade, svejedno se trebaš oboružati strpljenjem i unaprijed dobro pripremiti. U nastavku donosimo neke od najboljih shopping ulova, koje ne želiš propustiti!

ASOS

Naša omiljena shopping trgovina časti te sa 20% popusta na SVE. Sniženje na ASOS-u traje do ponedjeljka, ali upozoravamo te - budi brza jer lude šopingholičarke jedva čekaju ponoć da krenu popusti! Sve što trebaš jest obaviti kupnju kao i inače i na checkoutu upisat kod WIN20 za svoje sniženje. Nema šanse da ne pronađeš komade za sebe, pa na ASOS-u zaista ima svega!

 | Autor: ASOS ASOS

Mango

Mango je cijeli svoj asortiman stavio na 30%. A sve u Mango Outletu je trenutno na 70% popusta! Ako ovo nije prilika, onda ne znamo što jest. 

 | Autor: mango mango

Svijet medija

Povodom Black Fridaya u Svijetu medija traju popusti od 20 do 50% i to na više od 250 proizvoda. 

 | Autor: Svijet medija Svijet medija

H&M

Poznati švedski high-street brend nudi posebnu akciju od čak 50% na označene artikle, te free shipping za sve online narudžbe. 

 | Autor: H&M H&M

Douglas

Naša najpoznatija beauty trgovina nudi popust od 25% na cijeli asortiman, što znači da je ovo idealna prilika za kupnju uranjenih božićnih poklona, zar ne?

 | Autor: Douglas Douglas

Borboleta

U Borboleti su Love letters ogrlice snižene 70%, Love letters narukvice su jeftinije do 25%, a Feather&Wings narukvice i ogrlice su snižene 25%.

 | Autor:

Bershka

Ako ti nedostaje koji ključni komad za zimu predlažemo Bershku jer te upravo tamo čeka do 50% na određene artikle odjeće i 30% na sve modele obuće! WOW!

 | Autor: Bershka Bershka

Stradivarius

U Stradivariusu te čeka 20% na određene artikle kaputa, jakni, dodataka i obuće, a sniženje počinje već u četvrtak u 22:00 sata preko online shopa. 

 | Autor: Stradiavarius Stradiavarius

Nike

Poznati sportski brend nudi popust od 30% na sve online kupnje, a sve što trebaš učiniti jest upisati kod BF30_HR pri checkoutu. Hellou, pa treba ti novi outfit za ispunjenje svih nadolazećih novogodišnjih fitness odluka!

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR

Optika Anda

Samo u petak možeš ugrabiti 30% popusta na sve sunčane i dioptrijske naočale.

 | Autor: Optika Anda Optika Anda

L'Occitane

Jedan od omiljenih brendova prirodne kozmetike nudi 15% sniženja na svaku kupnju, a ako već neko vrijeme sanjaš o tome kako ćeš se počastiti u L'Occitanu, sada je prava prilika. 

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

NYX 

Popust od 20% na cjelokupan casual asortiman NYX-a prilika je koje se ne smije propustiti! A taman mi nedostaje korektor... I puder. I ruž. 

 | Autor: Nyx Nyx

Pull&Bear

Jedan od omiljenih high-street brendova nudi 20% popusta na svu odjeću i 30% na svu odjeću!

 | Autor: Pull&Bear Pull&Bear

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0