Moda

Spreme za kišu: 4 savršene kabanice!

Da nam je netko prije nekoliko godina rekao da ćemo nositi kišne kabanice kao vrući modni komad, ne bismo povjerovali. No, ove su sezone pravi hit. Sad bismo ih nosile i kada kiša ne pada

Lakirane, prozirne, od PVC-a, sa sjajnim elementima, ili pak sa raznim cvijećem, prugama i točkicama. Tako izgledaju hit kišne kabanice koje ćemo rado nositi ove sezone. Dosta se promijenilo od vremena kada su kabanice bile poznate kao odjeća koja ne želi nositi niti jedna modno osviještena žena, dapače. Sada se nose na traperice, pa i u kombinaciji s lakiranim jaknama ispod. Prednost ovog komada je što se i dalje mogu nositi mini suknje jer većina zanimljivih kabanica ove sezone su zapravo parke.

 | Autor: promo promo H&M, 59 eura; Zara, 299 kn

Posebno smo oduševljeni prozirnom kabanicom s crvenim crtama iz Zare (299 kn), koja je dovoljno uočljiva da bude zanimljiva, a opet dovoljno "obična" da ju možeš nositi u baš svim prilikama. Možda to nije slučaj sa sjajnim kabanicama iz H&M-a i Topshopa za koje će ti sigurno trebati malo hrabrosti. Za klasičarke H&M ima opciju - jednostavnu kabanicu tamnoplave boje.

 | Autor: promo promo Topshop, 39 funti; H&M, 59 eura

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0